« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
COOL

Huawei Mate 50 Pro dostupan u prodaji i u srebrnoj boji

Ono što Mate 50 Pro izdvaja iz mase ostalih vodećih pametnih telefona je vrhunska 50 MP kamera s prvim u svijetu, fizički prilagodljivim otvorom blende podesivim na 10 razina

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Huawei)
Više o

Huawei Mate 50 Pro

,

srebrna boja

Huawei je nedavno objavio početak prodaje najnovijeg člana svoje Mate serije - Mate 50 Pro pametnog telefona, a korisnici uređaj sada mogu kupiti i u prekrasnim nijansama srebrne boje. Riječ je o vrhunskom uređaju izrađenom od visokokvalitetnih materijala, dok istovremeno odiše minimalističkim dizajnom naglašenim futurističkim detaljima.

Ono što Mate 50 Pro izdvaja iz mase ostalih vodećih pametnih telefona je vrhunska 50 MP kamera s prvim u svijetu, fizički prilagodljivim otvorom blende podesivim na 10 razina, što rezultira besprijekornim fotografijama. Potvrda kvalitete kamere je i najviši rezultat na testu mobilnih kamera u povijesti testiranja DXOMARK-a na kojem je Huawei Mate 50 Pro postigao izvanrednih 149 bodova i tako zauzeo poziciju najboljeg pametnog telefona za mobilnu fotografiju trenutno dostupnog na tržištu. Zahvaljujući impresivnim mogućnostima kamere, telefon omogućuje stvaranje predivnih portreta, jasnih noćnih fotografija te iznimnih makro fotografija.

Mate 50 Pro je prvi uređaj koji dolazi s EMUI 13 sustavom koji besprijekorno povezuje digitalni život korisnika i donosi mnoge nove značajke. SuperHold značajka inteligentno raspoređuje korištenje memorije za besprijekorno istovremeno obavljanje više zadataka, a tu su i Super Render te SuperStorage značajke koje uz SuperCharge tehnologiju brzog punjenja omogućuju besprijekorno korisničko iskustvo.

Kao i svi Huawei pametni telefoni, Mate 50 Pro dolazi s AppGalleryjem, vlastitom platformom za distribuciju aplikacija, koja trenutno broji više od 580 milijuna mjesečno aktivnih korisnika s više od 216.000 globalnih i lokalnih aplikacija. Tu je i aplikacija treće strane pod nazivom Gspace, koja može pomoći korisnicima u pretrazi i pristupu svim popularnim Googleovim aplikacijama i uslugama, kao što su Google karte, YouTube i milijuni drugih kvalitetnih aplikacija.

Huawei Mate 50 Pro dostupan je u prodaji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 9.999,00 HRK. 

24.11.2022. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh