« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
BRAVO

Huawei Mate 10 Pro uvršten među mobilne uređaje s najboljom kamerom

Kamera Huawei Mate 10 Pro pametnog telefona postavljena na visoko drugo mjesto službene ljestvice DxO Mark kompanije s 97 bodova

Huawei Mate 10 Pro ima sjajne kamere
Huawei Mate 10 Pro ima sjajne kamere (Huawei)
Više o

kamera

,

Huawei Mate 10 Pro

DxO, nezavisna softverska tvrtka poznata po ocjenjivanju kamera integriranih u pametne telefone, ocijenila je senzore kamere Huawei Mate 10 Pro pametnog telefona predstavljenog prošloga tjedna u Münchenu. Huawei Mate 10 Pro ocijenjen je tako s 97 bodova od mogućih 100.

DxO je na svojim službenim stranicama objavio rang listu mobilnih uređaja s najboljim kamerama, a Huawei Mate 10 Pro našao se na drugom mjestu. Ključne prednosti Mate 10 Pro kamere su dobra ekspozicija koja posebno dolazi do izražaja u zatvorenim uvjetima te široki promjer optičke leće koja omogućuje produciranje blagog, ali atraktivnog Bokeh efekta.

Senzori kamere na novom Mate 10 Pro uređaju dobili su 86 bodova za preciznost i reprodukciju boja, 96 bodova za automatsko fokusiranje, 67 bodova za teksturu, 84 boda za bljeskalicu i 50 bodova za Bokeh efekt kod fotografiranja.

Huawei Mate 10 Pro pokazao se vrlo sposobnim i prilikom snimanja videa, čime je postigao rezultat od 90 bodova. Što se tiče video autofokusa, on je brz i precizan s dobrim mogućnostima praćenja te niskom razinom buke. "Uz dobru ekspoziciju, Huawei Mate 10 Pro nudi i široki dinamički raspon, a senzori fotoaparata vrlo su brzi i osiguravaju ponovljiv autofokus", napisala je tvrtka DxO Mark u recenziji uređaja.

S postavom dvostrukog fotoaparata, razvijenog u suradnji s tvrtkom Leica, uređaj kombinira 12 Mp RGB i 20 Mp jednobojni senzor, čime postiže visok rezultat na službenoj DxO ljestvici. Dva f/1.6 leća s Leica optikom, dvostruki zoom, fazna detekcija i lasersko automatsko izoštravanje te dvostruka LED bljeskalica samo su neke od ključnih specifikacija kamere Huawei Mate 10 Pro mobilnog uređaja.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2015. godini tvrtka je i treći najveći proizvođač mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 16 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge "u oblaku" (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. "Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta", krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, FB Huawei Showcase aplikaciju, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

26.10.2017. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh