« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
NOVOSTI

Huawei lokalno predstavio Watch GT 3 seriju

Huawei lokalno predstavio novu Watch GT 3 seriju, MateBook 14s laptop i MateView GT zakrivljeni monitor

Watch GT 3
Watch GT 3 (Huawei)
Više o

Watch GT 3

,

Huawei Watch GT 3

Huawei je lokalno predstavio novu Watch GT 3 seriju pametnih satova koja dolazi u 46mm i 42 mm verzijama. Lokalnom predstavljanju prisustvovao je i višestruki rally prvak Hrvatske i zaljubljenik u automobilizam, Juraj Šebalj, koji je i ambasador novog Watch GT 3 sata. Prisutni su imali priliku isprobati specijaliziranu funkciju kartinga koja je samo jedna u paleti s više od 100 dostupnih sportova.

Koristim Huawei satove već neko vrijeme, a uvijek me nanova iznenade jer uspiju dodati još funkcija u tako malen i elegantan uređaj", rekao je Šebalj na predstavljanju. „Sat nudi paletu zanimljivih mogućnosti, a neke od meni najdražih su veoma precizno praćenje otkucaja srca, javljanje na pozive u hodu te praćenje velike količine raznih sportova", nadodao je.

18 profesionalnih i 85 prilagođenih načina vježbanja pomoći će svim rekreativcima da naprave individualizirani program treninga te kvalitetno prate svoje rezultate i postižu zadane ciljeve.

Treća generacija Watch GT serije pametnih satova donosi nekoliko inovacija kao što je rotirajuća kruna koja omogućuje listanje izbornicima bez dodirivanja zaslona što se odlično pokazalo upravo kod kartinga gdje se nose rukavice. Prednost donosi i novi Grid display gdje su na jednom mjestu obuhvaćene sve aplikacije te opcija uključenog zaslona zbog koje je rukovanje za vrijeme bavljenja sportom dodatno olakšano. Sat se lako prilagođava svakom stilu uz više od 10.000 različitih zaslona, a na elegantno, tanko kućište od nehrđajućeg čelika, lako se dodaju funkcionalni remeni za poslovne ili sportske prilike.

Uz novi senzor za mjerenje temperature kože tijekom cijelog dana, planinare i bicikliste pratit će napredno GPS pozicioniranje koje koristi čak 5 GPS sustava, a u slučaju da zalutaju, funkcija „Route back" pomoći će im u povratku na pravi put. Trkači će također doći na svoje uz AI trener trčanja. Korisnicama će dobro doći opcija praćenja menstrualnog ciklusa, a nova funkcija "Zdrav način života" pomoći će vam u ostvarivanju zdravijeg i aktivnijeg načina življenja.

Osim satova, predstavljeni su i MateBook 14s laptop sa zaslonom osjetljivim na dodir i Huawei MateView GT zakrivljeni monitor visoke stope osvježavanja.

MateBook 14s odlikuje 2,5K FullView zaslon od 14.2 inča s omjerom slike 3:2 kojim je omogućeno 8% više sadržaja nego na tradicionalnom zaslonu omjera 16:9. Tanko metalno kućište debljine 16,7 mm i težine samo 1,43 kg praktično je u svakoj situaciji, te garantira jednostavnu prenostivost. Uz 4 zvučnika i 4 mikrofona te AI uklanjanje buke i poboljšanje glasova, precizno hvata svaki zvuk. Baterija će izdržati do 11 sati uobičajenog rada, a za samo 15 minuta punjenja, osigurava 3 sata korištenja. Huawei SuperCharge punjač od 90W napunit će bateriju od 0 do 100% u samo 90 minuta, a možete ga koristiti i za ostale Huawei uređaje.

Huawei MateView GT zakrivljeni monitor krasi Star Ring dizajn koji podrazumijeva visoki standard estetike proizvoda namijenjenima za gaming te ima utore prekrivene jedinstvenim magnetskim poklopcem. Dolazi u dvije verzije, od 27 i 34 inča. Uz 350 nita i TUV Rheinland, monitor ima certifikat smanjene emisije plave svjetlosti i tehnologiju protiv treperenja. Oba monitora osiguravaju kontrolu tamnog polja i bolji periferni vid kroz Dark Field Control opciju koja pruža dinamičko osvjetljenje za tamno okruženje. Monitor posjeduje dvostruki mikrofon na vrhu ekrana koji hvataju zvuk do 4 metra uz AI tehnologiju poništavanja buke. Uz Joystick OSD omogućeno je 18 različitih načina rada poput P3, RTS, MOBA, FPS i sRGB načina, tako da je zagarantirano premium gaming iskustvo.

08.12.2021. 14:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh