« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
HUAWEI

Huawei je lokalno predstavio nova 9 SE

Nova 9 SE pametni telefon idealan je za stvaranje sadržaja na društvenim mrežama poput TikToka i Instagrama

Huawei nova 9 SE
Huawei nova 9 SE (Huawei)
Više o

predstavljanje

,

Huawei nova 9 SE

Huawei je u intimnom okruženju Digitalnog parka Playground u Zagrebu predstavio nova 9 SE pametni telefon. Potpuno novi uređaj Huawei nova serije pametnih telefona nasljeđuje prepoznatljivu estetiku usklađenu sa snažnim performansama i četverostrukim sustavom kamera, a namijenjen je svim generacijama. Uz Normana Muellera, direktora marketinga Huaweija za Hrvatsku i Sloveniju, uređaj je svim okupljenima predstavio i Luka Hrvatić, mladi filmaš i content kreator iz Zagreba.

Huawei nova 9 SE postavlja novi standard u svijetu pametnih telefona. Meni su naravno najzanimljivije kamere, a nova 9 SE ih ima čak 5. Prva i glavna kamera od 108 MP i senzor od 1/1.52 inča u kombinaciji s AI tehnologijom daju fantastične rezultate. Uz glavnu, nova 9 SE sadrži još i širokokutnu kameru, makro i dubinsku, te prednju kameru od 16 MP koje mi omogućuju stvaranje kreativnog sadržaja za društvene mreže i sve projekte na kojima radim", rekao je svim okupljenima Luka Hrvatić.

Upravo zahvaljujući naprednom sustavu kamera i integriranim značajkama videografije, uređaj inspirira korisnike na bilježenje nezaboravnih trenutaka u njihovom životu. Nova 9 SE pametni telefon idealan je za stvaranje sadržaja na društvenim mrežama poput TikToka i Instagrama, koje su zavladale svijetom. Novi uređaj dolazi s unaprijed učitanom AppGallery trgovinom aplikacija, gdje će svaki korisnik pronaći omiljene aplikacije za zabavu. Zahvaljujući značajkama poput istovremenog snimanja prednjom i stražnjom kamerom, te Dual-View snimanju iz obje perspektive, svatko može stvoriti atraktivan sadržaj za društvene mreže i uživati u životu.

Huawei nova 9 SE

Nova 9 SE potaknut će kreativnost kod svakog korisnika. Osim vrhunskog peterostrukog sustava kamera s glavnom kamerom od 108 MP, nova 9 SE sadrži i moćnu bateriju s Huawei SuperCharge od 66 W, koja će telefon napuniti do 60% za samo 15 minuta, a do 100% za 36 minuta. Sve potrebne značajke za uživanje u životu smještene su unutar predivnog kućišta Crystal blue, Pearl white i Midnight black boje. Uređaj će na našem tržištu biti dostupan početkom sljedećeg mjeseca, a preporučena maloprodajna cijena iznosit će 2.599,00 HRK.

Svi korisnici koji kupe Huawei nova 9 SE pametni telefon do 28. lipnja, ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Zaslon pametnog telefona može se jednom zamijeniti besplatno, bez ikakvih dodatnih troškova. Besplatna zaštita vrijedi ako se zaslon mobitela slomi zbog nesreće (npr. udarca, pada ili pritiska).

Huawei proizvodi i usluge

Huawei je nedavno predstavio svoj prvi profesionalni trkački sat, Watch GT Runner. Novi sat kombinira najbolje iz renomirane GT serije i pruža nove značajke koje će zadovoljiti sve rekreativce i profesionalne trkače.

U prodaji se nalaze dva vodeća uređaja Huawei P serije, P50 Pocket i P50 Pro. Oba uređaja dolaze s AppGalleryjem, trećom najvećom trgovinom aplikacija na svijetu, a ako korisnici imaju ikakvih nedoumica kako koristiti aplikacije, mogu pronaći sve informacije na AppsOnHMS stranici.

U prodaji se mogu pronaći i FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom.

29.03.2022. 13:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh