« Biznis
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca
WOW!

Huawei 9. najvrjedniji brend na svijetu

Huawei je zauzeo 9 mjesto Brand Financeove ljestvice 10 najvrjednijih svjetskih brendova 2022

Huawei
Huawei (Huawei)
Više o

Brand Finance

,

Huawei

Brand Finance, vodeća konzultantska tvrtka za procjenu i strategiju brendova, proglasila je Huawei jednim od 10 najvrjednijih brendova za 2022. Izvješće Brand Finance Global 500 pokazuje Huaweijevu vrijednost od 71,2 milijarde dolara, odnosno porast za čak 29% u odnosu na prošlu godinu, što bilježi skok s 21. mjesta na visoko 9. mjesto Brand Finance 500 ljestvice.

Brand Finance svake godine analizira 5000 najvećih svjetskih brendova i objavljuje gotovo 100 izvješća, u kojima rangira brendove iz svih sektora i zemalja. Već 16. godinu zaredom imena najvrjednijih 500 svjetskih brendova krase godišnju Brand Finance Global 500 ljestvicu.

Vrijednost cijelog tehnološkog sektora, istaknutog na Brand Finance Global ljestvici, iznosi gotovo 1,3 bilijuna dolara, što ga čini najvrjednijim sektorom u industriji.

Brand Finance Huaweijev rast pripisuje kompanijinoj predanosti inovacijama, velikim ulaganjem u domaće tehnološke tvrtke te istraživanje i razvoj, kao i usmjeravanjem fokusa na poslovanje električnih automobila, uz nastavak jačanja svojih usluga na Cloudu.

Huawei nastavlja pružati različite inovativne proizvode korisnicima diljem svijeta, te je nedavno predstavio najnovije vodeće pametne telefone iz obitelji P serije, P50 Pro i preklopni P50 Pocket, koji će oduševiti sve entuzijaste mobilne fotografije.

Još jedan pokazatelj Huaweijjeve predanosti inovacijama je neprestani razvoj AppGallery trgovine, koja trenutno broji 730 milijuna mjesečno aktivnih korisnika u više od 170 zemalja. Kao treća najveća trgovina aplikacija na svijetu, korisnicima nudi 173.000 različitih globalnih i lokalnih aplikacija integriranih s HMS-om, stabilnim i sigurnim Huaweijevim operativnim sustavom.

Tako u AppGalleryju možete pronaći važne lokalne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a. U trgovini možete pronaći i popularne aplikacije telekom operatera HT-a, A1, Telemacha, Optima telekoma, kao i pripadajućih brendova MAXtv-a, Bonbona, Tomata i sl. Korisnici će u AppGallery trgovini lako preuzeti i aplikacije Aircash, eGrađani, Multiplus card, Hrvatska pošta, Croatia osiguranje, Njuškalo, HAC ENC i HRT Meteo.

Sve aplikacije moguće je preuzeti preko AppGallery trgovine te putem Petal Search preglednika koji nudi link za preuzimanje aplikacije s web lokacije. Aplikacije se preuzimaju sa službenih stranica stoga su sigurnost i autentičnost osigurane.

Huawei proizvodi

Huawei FreeBuds Lipstick bežične slušalice uskoro će se naći u prodaji. Radi se o slušalicama koje savršeno kombiniraju elegantan dizajn s vrhunskom tehnologijom, pružajući korisnicima slušalice atraktivnog izgleda i jednostavno audio iskustva.

Krajem prošle godine Huawei je predstavio novu Watch GT 3 seriju satova koja mami poglede svojim dizajnom i estetikom te donosi trajanje baterije do 2 tjedna. Uređaj je dostupan u dvije veličine, 46mm i 42mm, a oba modela imaju sličnost s tradicionalnim elegantnim satovima.

Uz Watch GT 3, Huawei je također predstavio i novo prijenosno računalo serije MateBook. Riječ je o Huawei MateBook 14s modelu koji kombinira elegantan dizajn, inovativne značajke i pametno iskustvo. MateBook 14s pomiče granice svojim ultra tankim dizajnom i svestranim performansama.

03.02.2022. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh