« Biznis
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca
BRAVO

Aircash se dogovorio s Paysafe

Da bi dodali gotovinu na svoje račune, korisnici jednostavno odabiru "cash" kao metodu nadopune na zaslonu za uplatu svoje aircash aplikacije za novčanik

Pametna suradnja
Pametna suradnja (Arhiva)
Više o

Aircash

,

Paysafe

Aircash, institucija za elektronički novac koja omogućuje brz i siguran prijenos novca između korisnika Aircasha, udružila se s vodećom specijaliziranom platformom za plaćanja, Paysafe. Paysafeovo eCash rješenje, Paysafecash, sada mogu koristiti korisnici Aircash novčanika za nadopunu svojih računa izravno gotovinom. Usluga je dostupna korisnicima Aircash novčanika u Austriji, Belgiji, Bugarskoj, Češkoj, Cipru, Francuskoj, Mađarskoj, Irskoj, Italiji, Latviji, Litvi, Luksemburgu, Malti, Nizozemskoj, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Španjolskoj i Švedskoj.

Da bi dodali gotovinu na svoje račune, korisnici jednostavno odabiru "cash" kao metodu nadopune na zaslonu za uplatu svoje aircash aplikacije za novčanik. Time se generira barkod koji mogu ponijeti na obližnje platno mjesto Paysafecash kako bi dovršili transakciju u gotovini.

Međunarodno istraživanje koje je Paysafe naručio 2020.* o tome kako je COVID utjecao na potrošačke preferencije u plaćanju pokazalo je da je gotovina i dalje ključna za potrošnju i zadržava čvrstu ulogu kao dio ekosustava plaćanja. 50% ispitanika vjeruje da je gotovina najpouzdaniji oblik plaćanja u krizi, a 72% ljudi reklo je da bi bili zabrinuti ako ne budu mogli pristupiti gotovini.

Hrvoje Ćosić, predsjednik Uprave Aircasha, komentirao je: "Aircash novčanik je jednostavna, brza i sigurna aplikacija za mobilno plaćanje koja korisnicima omogućuje uplatu, pohranu i prijenos novca u digitalnom obliku. To je osobito korisno za korisnike koji žive u inozemstvu i koji žele poslati novac prijateljima i obitelji kod kuće. Omogućujući im da nadopune svoje račune gotovinom putem pouzdanog rješenja kao što je Paysafecash sa širokom mrežom platnih mjesta, činimo ovu uslugu pristupačnijom našim korisnicima."

Udo Müller, izvršni direktor Paysafeovog odjela za eCash, dodao je: "Partnerstvo između Aircasha i Paysafea ide u središte problema s kojim se suočavaju mnoge migrantske zajednice. Omogućavanje ljudima da digitaliziraju svoj novac i lako ga prenose pomaže im da podrže obitelji kod kuće. Naša eCash mreža izuzetno je dobro uspostavljena i stalno se širi, što nas stavlja u jedinstvenu poziciju da podržimo ovu važnu funkciju."

***

*Paysafe i Sapio Research anketirali su 8000 potrošača diljem SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Bugarske, Italije, Austrije i Njemačke od 8. do 15. travnja 2020. Za više informacija posjetite: https://www.paysafe.com/en/blog/how-covid-19-is-impacting-consumer-payment-preferences/

04.02.2022. 08:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh