« Biznis
objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec
TEK TOLIKO...

Huawei 5G mreža je najbolje korisničko iskustvo

Nakon objave stabilnih poslovnih rezultata, predstavnici Huaweija potvrdili su kako će nastaviti predano raditi i doprinositi daljnjem razvoju Europe

5G im je sjajan...
5G im je sjajan... (Arhiva)
Više o

Huawei

,

5G

Usprkos pandemiji, Huawei je prošle godine poboljšao kvalitetu mreže na više od 120.000 lokacija i osigurao izvanredno iskustvo povezivanja, a prema 5G testovima provedenih od strane brojnih organizacija u većim gradovima diljem svijeta, Huaweijeva 5G mreža redovito je bila ocijenjena kao najbolja što se tiče iskustva korisnika, naglašeno je na okruglom stolu na kojem je prisustvovalo 50 novinara, analitičara te stručnjaka iz 15 zemalja Huaweijeve CEE i Nordics regije, u koju spada i Hrvatska.

Huawei je u 2020. godini nastavio pružati sigurnu uslugu za 132 mreže u 28 država diljem svijeta, čime je podržana stabilnost komunikaciji, online učenju te online kupovini za ljude diljem svijeta.

Iz Huaweija su istaknuli da je Huawei u CEE i Nordics regiji i prošle godine nastavio s trendom rasta poslovanja koji traje posljednjih 8 godina.

Istaknuto je da su Huaweijeva enterprise, Cloud i rješenja iz segmenta umjetne inteligencije pomogli malim i srednjim poduzećima u srednjoj i istočnoj Europi, kao i skandinavskoj regiji, pokrenuti digitalnu transformaciju. Do kraja 2020. godine, kompanija je sa 1.800 partnera iz 20 industrija diljem regije stvorila digitalni ekosustav temeljen na uzajamnom uspjehu i zajedničkom stvaranju. Huawei je pokrenuo i oko 200 digitalnih rješenja u cloudu u preko 18 kategorija kako bi izgradio inteligentna industrijska rješenja dostupna širem krugu korisnika.

S predstavljanjem HarmonyOS-a te ekosustava Huaweijevih mobilnih sustava, a kroz implementaciju Seamless AI Life strategiju („1+8+N"), poboljšano je pametno korisničko iskustvo na svim uređajima s posebnim fokusom na pametni ured, zdravlje i fitness, lakša putovanja te zabavu. U prošloj je godini Huawei potvrdio i svoju lidersku poziciju na tržištu pametnih satova u CEE te skandinavskoj regiji.

U središtu našeg poslovanja jest zadovoljstvo potrošača, ali također naporno radimo te znatno doprinosimo boljoj i održivoj Europi za što preuzimamo i svoj dio odgovornosti", rekao je Radoslaw Kedzia, potpredsjednik Huaweija za srednju i istočnu Europu. Također, jedan od prioriteta kompanije je kibernetička sigurnost i zaštita privatnosti. Uz potporu vlastitih projekata iz segmenta društveno odgovornog poslovanja, uključujući Seeds for the Future, 1000 Dreams i Empowering Women, Huawei će nastaviti raditi na tome da ostane jedan od najboljih poslodavaca u Europi uz veliku predanost zajednicama u kojima djeluje.

09.04.2021. 08:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh