« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
DARINKO KOSOR:

HSLS za objavu Registra branitelja, ali ne kao u medijima

Braniteljski registar nije danas glavno pitanje u Hrvatskoj, nego je to teško gospodarsko stanje i pronalaženje načina da se iz njega iziđe, tvrdi HSLS-ovac

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Biljana Gaurina/CROPIX)
Više o

HSLS

,

Darinko Kosor

,

registar branitelja

Hrvatska socijalno-liberalna stranka (HSLS) zauzima se za objavu Registra hrvatskih branitelja, ali ne na način na koji je to proteklih dana učinjeno u medijima, istaknuo je na konferenciji za novinare predsjednik HSLS-a Darinko Kosor.

Po njegovim riječima braniteljski registar nije danas glavno pitanje u Hrvatskoj, nego je to teško gospodarsko stanje i pronalaženje načina da se iz njega iziđe.

"HSLS je odgovoran koalicijski partner i stoga smo još prije nekoliko mjeseci izradili vlastit program mjera izlaska iz gospodarske krize i o njemu smo obavijestili našega glavnog koalicijskog partnera HDZ, a ovih dana ćemo ga predstaviti i javnosti objavom u jednim dnevnim novinama", kazao je.

Cilj HSLS-a je da na iduće lokalne izbore ta stranka iziđe samostalno jer, kako je Kosor naveo, HSLS ne želi biti "priljepak bilo koje političke opcije - ni lijeve, ni desne".

Podsjetio je kako stranka uskoro obilježava 21. obljetnicu osnutka, poručivši kako je HSLS svakih deset godina odigravao važnu ulogu u političkoj demokratizaciji Hrvatske, te je uvjeren da je pred strankom uspješno razdoblje. Darinko Kosor u Iloku je nazočio obilježavanju 10. obljetnice osnutka iločkoga HSLS-a. (hina/metro-portal)

09.04.2010. 19:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh