« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina
NOVO

Hrvatski kriminalisti krenuli po Dragana Paravinju u Banja Luku?

Na području Republike Srpske uhićen je odbjegli Dragan Paravinja kojeg se smatra odgovornim za nestanak Antonije Bilić

Fotografija vijesti
Više o

Antonia Bilić

,

Antonija Bilić

,

Dragan Paravinja

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske (MUP RH) zaprimilo je obavijest MUP-a Republike Srpske da je na području Donjih Srđevića uhićen Dragan Paravinja te se skupina hrvatskih kriminalista uputila prema sjedištu policije u Banja Luci, zbog sudjelovanja u kriminalističkom istraživanju, objavilo je MUP RH na svojim internetskim stranicama, prenosi Hina.

Navodi se kako će ih o detaljima uhićenja izvijestiti mjerodavni MUP Republike Srpske.

Dragan Paravinja se u Hrvatskoj dovodi u svezu s nestankom sedamnaestogodišnje Antonije Bilić iz Drniša koja je nestala 7. lipnja dok je stopirala na mostu preko rijeke Čikole. Od tada za njom tragaju policija te brojne ekipe Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS-a) kao i mnogi građani. Završenim vještačenjem tragova koji su izuzeti u kamionu - kojim je upravljao osumnjičeni Dragan Paravinja - potvrđeno je da se nestala maloljetna Antonija Bilić iz Drniša nalazila u tom kamionu.

Prema do sada prikupljenim obavijestima i znanjima, poduzimaju se daljnje mjere i radnje na njezinu pronalasku. Danas se pretražuje teren na području Obrovca i Brljana.

26.06.2011. 13:43:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh