« Hi-tech
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci
cro-rss

Hrvatski internet prostor dobio novu zvijezdu

Fotografija vijesti
Više o

Cro RSS

,

rss feed

,

GemiusAudience

Od prošlog tjedna, točnije od 20. 9. 2008., na internet stranici „Cro RSS - Portal svih portala"®, (www.cro-rss.com), može se naći i pretraživati više od 2 milijuna članaka.

Cro RSS portal, naime, zahvaljujući RSS tehnologiji automatski donosi najnovije vijesti istovremeno kada su objavljene i na stranicama sa kojih povlači RSS feedove. Indeksiranih internet stranica sa kojih se povlače najnovije informacije i vijesti ima ih više od 1.000, među kojima su, naravno, svi najposjećeniji hrvatski internet portali, internet stranice, najpopularniji blogovi i mnogo specijaliziranih internet servisa.

Posjećenost portala je u zadnja tri mjeseca rasla po prosječnoj stopi od gotovo 20%, a portal mjesečno bilježi više od 140.000 "unique" posjeta, čime se probio na 18. mjesto na top listi najposjećenijih web stranica u Hrvatskoj (po GemiusAudience za kolovoz 2008). Sudeći po posjećenosti korisnici su prepoznali prednost korištenja jednog portala na kojem se mogu naći sve najnovije vijesti i najaktualniji događaji.

Portal, naravno, nudi i mogućnost prilagodbe individualnim zahtjevima svakog registriranog korisnika, koji mogu unositi i svoje RSS favorite, markirati RSS kanale koji su im posebno interesantni, ali također i objavljivati svoje vijesti, članke ili oglase, komentirati zanimljivi sadržaj.

Programeri iz Cro-rss-a rade i na nekim novim uslugama i servisima za korisnike koji će biti predstavljeni ove jeseni.

25.09.2008. 21:20:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh