« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
TURISTIČKA SEZONA

Hrvatska se promovira u pet europskih gradova

U idućim mjesecima slijedi promocija kroz poslovne radionice inozemnih i hrvatskih turističkih subjekata

(Aleksandar Dimitrijević/Cropix)
Više o

HTZ

,

hrvatski turizam

,

promocija hrvatskog turizma

,

Hrvatski turistički dani

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) ovoga će tjedna promovirati hrvatski turizam na sajmovima u Kijevu, Götheborgu, Napulju (26. - 28. ožujka), Londonu te u sklopu manifestacije "Hrvatski turistički dan" u Pragu.

Ovotjedno europsko predstavljanje hrvatske turističke ponude počelo je jučer na najvećem međunarodnom sajmu Ukrajine, u Kijevu, koji se održava do 27. ožujka, a od 25. do 28. ožujka nastavlja se na sajmu u švedskom Götheborgu.

U četvrtak, 25. ožujka, u Pragu će se održati tradicionalna manifestacija "Hrvatski turistički dan" koju organiziraju HTZ-ovo predstavništvo i hrvatsko Veleposlanstvo u Češkoj.

U sklopu te manifestacije direktor Glavnog ureda HTZ-a Niko Bulić na konferenciji za medije predstavit će novosti iz hrvatskog turizma, dok će se u večernjim satima održati "Hrvatska večer" na kojoj se uz touroperatere i druge poslovne partnere iz Češke očekuju predstavnici diplomatskog zbora u toj zemlji i drugi dužnosnici.

Posebnu prezentaciju imat će regija Kvarnera, čija je Turistička zajednica nositelj umjetničkog glazbeno-scenskog programa na svečanoj večeri.

Nakon Praga od 26. do 28. ožujka slijedi promocija hrvatskog turizma u talijanskom Napulju, te na specijaliziranom sajmu ronjenja u Londonu od 27. do 28. ožujka.

Iz HTZ-a ističu da nakon prva tri mjeseca tijekom kojih se hrvatski turizam predstavio na većini ovogodišnjih međunarodnih turističkih sajmova u idućim mjesecima slijedi promocija kroz poslovne radionice inozemnih i hrvatskih turističkih subjekata, Hrvatske turističke dane te studijska putovanja inozemnih predstavnika medija po Hrvatskoj. (hina/metro-portal)

25.03.2010. 07:00:38
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh