« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
KVALIFIKACIJE

Hrvatska reprezentacija sretno stigla u Grčku

Grčka je u srijedu bila paralizirana zbog općeg štrajka organiziranog na poziv najvećih grčkih sindikata. Više od 400 međunarodnih i domaćih letova je otkazano...

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Wikipedia)
Više o

nogomet

,

Hrvatska-Grčka

,

kvalifikacije

Unatoč kaosu koji vlada na ulicama Atene zbog općeg štrajka grčkih radnika hrvatska nogometna reprezentacija je bez problema doputovala u Atenu gdje je u petak očekuje ključna utakmica u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012. u Ukrajini i Poljskoj.

Situacija u glavnom grčkom gradu se u četvrtak ipak smirila pa su 'Vatreni' nešto prije 13 sati stigli u Atenu. Glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Zorislav Srebrić i povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk bili su u stalnom kontaktu s predstavnicima Grčkog nogometnog saveza, a predsjednik HNS-a Vlatko Marković je čak dobio garancije predsjednika Uefe Michela Platinija da se hrvatska vrsta ne treba brinuti za stanje u Ateni.

Grčka je u srijedu bila paralizirana zbog općeg štrajka organiziranog na poziv najvećih grčkih sindikata. Više od 400 međunarodnih i domaćih letova je otkazano, vlakovi su stajali, morska luka je bila zatvorena, kao i većina državni škola, a u bolnicama je dežuralo samo osoblje hitnih službi. Prema procjenama policije u središtu Atene se okupilo više od 20.000 prosvjednika.

06.10.2011. 16:47:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh