« Nogomet
objavljeno prije 10 godina
SP BRAZIL 2014

Hrvatska pobijedila Australiju

Pripremna utakmica u Brazilu bila je gruba i tvrda, toliko da su na poluvremenu Kovač i ekipa porazgovarali s Australcima

Mandžukić je malo osjetio brazilsku travu
Mandžukić je malo osjetio brazilsku travu (Twitter)
Više o

prijateljska utakmica

,

Hrvatska Australija

,

SP u Brazilu

Hrvatska je probijedila Australiju 1:0 golom Nikice Jelavića u pripremnoj utakmici prije Svjetskog prvenstva u Brazilu, no Kovač ne može biti zadovoljan niti igrom naših, a još manje igrom protivnika koji je grubom igrom definitivno pretjerao.

Žrtva je, za sada, Danijel Pranjić čiji je nožni zglob izgleda teško stradao i morao je biti zamijenjen Vrsaljkom već nakon 25 minuta igre, a nakon današnje magnetne rezonance vjerojatno će se potrvrditi da je za njega Svjetsko prvenstvo završeno prije nego što je i počelo.

Australci su igrali grubo i na nož, tako da su na podu s bolnim grimasama završavali i Dudu i Mandžukić, no na sreću bez ozljeda. U poluvremenu je Niko Kovač porazgovarao s Australcima, no niti to nije donijelo normalniji pristup Aussiesa.

Kako je Kovač više skrivao nego otkrivao, Scolari nije mogao vidjeti previše od Hrvatske, no ni mi ne znamo kako će naša reprezentacija igrati. Ipak, tješi činjenica da su Brazilci jedva savladali Srbe 1:0, pa je očito da će prva utakmica biti teška i jednima i drugima.

POČETNI SASTAVI:

HRVATSKA: Pletikosa - Srna, Vida, Lovren, Pranjić (Vrsaljko, 25) - Modrić (Rakitić, 59), Brozović - Eduardo (Olić, 76), Kovačić (Sammir, 59), Perišić (Rebić, 67) - Jelavić (Mandžukić, 59).

AUSTRALIJA: Ryan - Franjić, Špiranović, Wilkinson, Davidson - Milligan (McKay, 81), Jedinak (Holland, 74) - Leckie (Taggart, 85), Oar (Troisi, 81), Vidošić (Halloran, 53) - Cahill (Bresciano, 66).

07.06.2014. 07:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh