« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
dubai out

Hrvatska je in destinacija za holivudske zvijezde

CNN je objavio laskav članak o Hrvatskoj za sve koji traže alternativu posrnulom Dubajiu

Kevin Spaces slikavao se sa svakavim zvjezdicama u Dubrovniku, pa tako i s Vlatkom Pokos
Kevin Spaces slikavao se sa svakavim zvjezdicama u Dubrovniku, pa tako i s Vlatkom Pokos
Više o

Dubai

,

CNN

,

turizam

,

Kevin Spacey

Nije trebalo dugo da Dubai sa svim svojim luskuzom postane top destinacija za svjetski jet set. Pišući o problemu kojim se trenutno samo bogati bave - gdje se odmoriti - CNN je objavio laskav članak u kojem Hrvatsku stavlja na prvo mjesto kao alternativu Dubaiju.

Dubai, čija je vlada nedavno priznala ogromne dugove, u 2010. će zamijeniti nove destinacije, a na prvo mjesto CNN je plasirao Hrvatsku.

CNN piše kako je rat u Hrvatskoj odavno završio te da slavni "ponovno otkrivaju" ono što su turisti znali još osamdesetih godina. Hrvatska drugim zemljama parira svojim plažama, jedrenjem i vrhunskom kuhinjom koja je već privukla zvijezde poput Stevena Spielberga, Andrea Agassija, Gwyneth Paltrow, Roberta De Nira, Clinta Eastwooda i Sharon Stone.

CNN ne spominje probleme koje su zvijezde tipa Beyonce i Kevin Spacey imali s paparazzima, pušenjem trave na javnom mjestu i sl. već govori isključivo pozitivno. Kevin Spacey toliko je bio oduševljen s Hrvatskom da se godinu dana nakon prvog posjeta vratio i u Dubrovniku proslavio 50. rođendan.

Hrvatsku je svrstao uz bok otočja Turks and Caicos na Karibima, Južnoafričke Republike koja je sve interesantnija s obzirom na nogometno prvenstvo, Bora Boru gdje se odmaraju Drew Barrymore, Cameron Diaz, Pierce Brosnan i Janet Jackson, Keniju koju su otkrili Bill Gates i Oprah i skijalište Whistler u British Colimbiji koju preporučuje kao alternativu razvokanom Aspenu.

02.12.2009. 11:51:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh