« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
THE GUARDIAN:

Hrvatska je četvrta najatraktivnija europska destinacija

U sklopu dodjele Guardian Observer Travel Awards Hrvatska je proglašena četvrtom najatraktivnijom destinacijom, iza Austrije, Švicarske i Švedske

Hrvatska je četvrta najatraktivnija europska destinacija
Hrvatska je četvrta najatraktivnija europska destinacija (Cropix)
Više o

hrvatski turizam

Hrvatska je proglašena četvrtom među najatraktivnijim europskim turističkim odredištima, nakon Austrije, Švicarske i Švedske, u sklopu ovogodišnje dodjele Guardian Observer Travel Awards, objavio je britanski dnevnik "The Guardian", a prenosi u srijedu Hrvatska turistička zajednica (HTZ).

Također, prema putničkim agentima "Choice Awards 2010." u kategoriji "bližih odredišta" Hrvatska je proglašena novom zvijezdom među odredištima koja se najviše preporučaju turistima pri odabiru putovanja na bližim destinacijama.

Početkom studenoga Hrvatska turistička zajednica predstavit će se na najvažnijem turističkom sajmu WTM u Londonu gdje će svim zainteresiranima iz turističke branše kao i potencijalnim turistima prezentirati hrvatsku turističku ponudu.

Od siječnja do rujna ove godine Hrvatsku je posjetilo 236.843 državljana Velike Britanije, što je pet posto više nego uz istom prošlogodišnjem razdoblju, a ostvarili su više od 1,2 milijuna noćenja, što je porast za šest posto. (hina/metro-portal)

20.10.2010. 19:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh