« Seks
objavljeno prije 7 dana i 5 sati
HE HE

Hrkanje i seksualni život

Najčešće metode zaustavljanja terora u krevetu je poslovičan udarac u partnerova rebra, dok svaka deseta osoba "slučajno" partnera otkotrlja s kreveta na pod

Zadavili bi ga...
Zadavili bi ga... (Arhiva)
Više o

krevet

,

seks

,

hrkanje

Muškarci hrču češće - to je jednostavno činjenica, no ono što je najgore je to što hrču i glasnije i stalno, tako da žene jednostavno ne dolaze do izražaja.

Koliko ste samo puta otišle prve u krevet ne bi li uspješno zaspale prije nego što On dođe i upali motorku, da najbolje objasnimo...

Definitivno, hrkanje je jedan od najvećih ubojica seksualnog života, pokazalo je istraživanje jedne britanske tvrtke koje je utvrdilo da se, u slučaju da jedan partner hrče, barem polovica parova svađa zbog toga najmanje jednom tjedno.

No, loše vijesti tu ne staju ... četvrtina će ljudi otići spavati u drugu sobu zbog partnerovog hrkanja, a svaki je deseti par preumoran za seks (ili im je partnerovo hrkanje ubilo i ono malo volje što im je ostalo).

Najčešće metode zaustavljanja terora u krevetu je poslovičan udarac u partnerova rebra, dok svaka deseta osoba "slučajno" partnera otkotrlja s kreveta na pod.

Sve ove nevolje partnera koji ne hrče ostavljaju umornim, pospanim i iscrpljenim. Kako se riješiti problema? Osim onih koji su jednostavno fiziološke naravi i mogu se riješiti operacijom, drugi trebaju paziti na težinu, unos alkohola i spavati na boku.

Probajte malo zamisliti sebe u toj situaciji ... pa vidite hoćete li pomoći partneru ili ne.

22.02.2021. 21:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh