« Zagreb
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
SAJMOVI

Hotel&Gastroteh i InGa na Velesajmu od 19. do 22. veljače

Početak godine vrijeme je kada se ugostitelji i hotelijeri intenzivno pripremaju za turističku sezonu stoga su ovi sajmovi izuzetna prilika za okupljanje i povezivanje

Odlični sajmovi na Velesajmu
Odlični sajmovi na Velesajmu (Zagrebački velesajam)
Više o

Zagrebački velesajam

,

INGA

,

HOTEL&GASTROTEH

Uoči turističke sezone, od 19. do 22. veljače 2014. godine, na Zagrebačkom velesajmu održava se HOTEL&GASTROTEH, 6. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko ugostiteljske opreme i cateringa i InGa, 6. međunarodni sajam hrane, pića i gastronomskih inovacija.

Početak godine vrijeme je kada se ugostitelji i hotelijeri intenzivno pripremaju za turističku sezonu stoga je ovaj sajam izuzetna prilika za okupljanje i povezivanje na jednom mjestu proizvođača i trgovaca hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane i pića te distributera i ostalih čimbenike HoReCa sektora. Osim najznačajnijih hrvatskih tvrtki, veseli i ovogodišnji nastup inozemnih izlagača iz Njemačke, Albanije,Austrije, Italije, Slovačke, Slovenije, SAD-a i Turske.

Od najznačajnijih brendova koji će se predstaviti na ovim sajmovima izdvajamo:

  • Winterhalter, Miele, Werner&Pfleiderer, Electrolux, Convotherm Elektrogeräte, Fenma, Weninox, Friulinox, Baron Cucine, Sigma, Rational, Irinox, Meiko, Orved, Hepp, Villeroy & Boch, Marotta Group, Ciani Arredamenti, Aktienbrauerei Kaufbeuren, B+V Stapelsuthl, Posiflex, Zebex, Argox, Motex, TVS i mnogi drugi

koji izlažu opremu i pribor za hotele, restorane, barove i druge ugostiteljske objekte.

ATRAKCIJE:

  • CROTOP 10- državno natjecanje 10 najboljih hrvatskih kuhara

  • Obaranje Guinnessovog rekorda u izradi najduže rolade na svijetu!

Udruga slastičara Hrvatske i Zagrebački velesajam priredit će atrakciju za sve posjetitelje -

ukupan iznos prikupljen prodajom rolade u sklopu ove akcije bit će doniran u humanitarne svrhe. „Sretna Hrana" je veliki humanitarni projekt Udruge slastičara Hrvatske kojem je cilj, kroz svoje akcije, pomoći onima kojima je to najpotrebnije, bolesnoj djeci i socijalno ugroženim obiteljima.

- Celebrity sweet show- poznati dekoriraju najdužu roladu za humanitarnu akciju za štićenike Udruge Krugovi

- Interaktivne kulinarske radionice, Blogers Corner

- Gastro prezentacije i degustacije za posjetitelje

Osim brojnih prezentacija i degustacija na štandovima izlagača, na Sajmu će biti organizirano i nekoliko gastro poligona od kojih posebno ističemo i

-program HRVATSKOG KUHARSKOG SAVEZA u kojem će se predstaviti najpoznatiji hrvatski chefovi u pripremi autohtonih hrvatskih jela.

Eno-gastronomski doživljaj i ove će godine na svom izložbenom prostoru oplemeniti tvrtka MAM-VIN, te kroz:- projekt KUHAREVO VINO predstaviti najpoznatije hrvatske kuhare i vinare.

- Promocija i degustacija vrhunskog bavarskog piva- Aktienbrauerei Kaufbeuren

- Prezentacija inovativne ambalaže pića za ugostitelje

Prezentacije i degustacije HRVATSKIH OTOČNIH PROIZVODA: autohtoni tradicionalni prehrambeni proizvodi, zdrava i eko hrana- maslinovo ulje, sirevi, pršut, voće, med, kolači, rakije, vino itd.- koji su rezultat otočne tradicije, rade se u malim serijama i potječu s ograničenih otočnih lokaliteta.

U ovom terminu održava se i Zagrebački sajam nautike. Sajmovi čine zajedničku cjelinu gdje se na jednom mjestu mogu povezati svi proizvođači, distributeri i izlagači koji kroz srodnu tematiku mogu unaprijediti hrvatsku turističku ponudu.

05.02.2014. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh