« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
SAVJETI

Horoskop - najbolji pokloni po znakovima horoskopa

Svaki znak horoskopa ima neke stvari koje voli više od drugih, pa evo kako ćete razveseliti svoje najbliže savršenim poklonima

Evo što se poklanja
Evo što se poklanja (DeviantArt)
Više o

pokloni

,

Božić

,

znakovi horoskopa

Horoskop je sjajan pomoćnik kad su u pitanju pokloni za Božić - svaki znak horoskopa ima neke stvari koje voli više od drugih, pa evo kako ćete razveseliti svoje najbliže savršenim poklonima.

Ovan

Muški - vole svoj lijepi izgled pa je za njih odličan poklon parfem ili oprema za sport kojim se bave

Žene - i one su prilično tašte na svoj izgled pa će bilo koji poklon vezan uz njegu tijela ili kose postići odličan učinak. Osim toga možete im pokloniti i neki fancy odjevni dodatak.

Bika

Muški - malo kompliciraniji, ili bolje rečeno, skuplji. Sve je lako ako imaju neku sakupljačku strast - upotpunite njihovu kolekciju i bit će najsretnija bića na svijetu. Ako nije tako, onda potražite nešto osobno i obvezno zamotajte na poseban način

Žene - jako vole Božić i sve što ga okružuje tako da ne možete pogriješiti sa svjetlucavim anđelom ili kompletom svijeća. Nakit od plemenitih metala zadovoljit će ih i dati im priliku hvaliti se okolo koliko ih netko voli.

Blizanci

Muški - iznad svega vole komunikaciju pa je za njih idealan poklon sve što ima veze s modernom tehnologijom, mobitelima, laptopima i slično.

Žene - vrlo zanimljive kad su pokloni u pitanju. Sve ono što sebi ne biste kupili niti u ludilu, njima je nevjerojatno cool. Što više šljokica i što sjajnije - to bolje!

Rak

Muški - vrlo sramežljivi dečki koji najviše cijene nešto vezano uz njihov dom. Bave li se nečim u životu, možete im pokloniti i nešto vezano uz to. Vole li kuhati poklonite im fora pregaču, vole li ribičiju - komplet udica ili knjiga o tome bit će odličan poklon.

Žene - ta nježna romantična bića bit će vam jako zahvalne na svakom poklonu koji odiše time da ste mislili na nju. Ako ste ju pažljivo slušali proteklih dana, vjerojatno vam je natuknula što bi željela. Ako niste, s dobrom knjigom ili dnevnikom nikad ne možete pogriješiti.

Lav

Muški - posebno skup znak kad su pokloni u pitanju. Dakle što skuplje - to boje. Ako je pri tome i unikatno - vaš Lav bit će najsretnije stvorenje na svijetu!

Žene - slijepi sljedbenici svega modernog i luksuznog. Izaberite nešto što je tek stiglo na tržište ili posebno izrađeno samo za nju. Bit će presretna!

Djevica

Muški - slobodno ih pitajte što bi najradije pod bor i poslušajte što vam govore. Ako ništa drugo, pokloni vezani uz slobodno vrijeme bit će dobar izbor.

Žene - vrlo zahvalne na sitnicama. Pripazite samo da ih svojim poklonom ne bacite u brigu kako ga uzvratiti. Knjiga ili nekakav nakit bit će sasvim dovoljno.

Vaga

Muški - vole izgledati elegantno, pa su modni dodaci ili odjevni predmet pun pogodak, naravno ako dobro poznajete ukus svoje Vage. Ako niste bliski onda izaberite stalak za mobitel ili nešto slično

Žene - vole poklone koji se tiču samo njih, tj. poklone radi kojih će se osjećati posebno. Posebno vole izrađene poklone. Ako niste kreativni, fine čokolade i/ili nakit spasit će stvar.

Škorpion

Muški - osoba koja jako drži do svog izgleda. Dobar komad odjeće ili modni dodatak poput remena, šala ili finih rukavica, učinit će ga zadovoljnim i sretnim. Knjige o nečemu što ga zanima također su jako dobra ideja.

Žene - cura koja voli neočekivano. Ako ste u mogućnosti priuštiti joj put u nepoznato, dobit ćete vječnu zahvalnost. Ako ste ipak skromnijeg džepa, poklonite joj zajedničku fotografiju nekog ludog izlaska za koju nije znala niti da postoji.

Strijelac

Muški - vole praktične poklone i dobro društvo. Karte za koncert su odličan izbor, pogotovo ako se cijelo društvo dogovori za zajedničko pohođenje. Dobar izbor su i sitnice za auto, privjesak za ključeve i slično.

Žene - posebno će se obradovati kartama za koncert ili novogodišnju noć na ludom mjestu. Svjetlucave stvarčice će izazvati oduševljenje i nipošto nemojte zaboraviti sjajni papir!

Jarac

Muški - lik kojeg je teško zadovoljiti pogotovo ako ste plićeg džepa. Zgodan novčanik, dijelovi opreme za računala ili knjige o nečemu što ih zanima trebale bi riješiti problem.

Žene - obradovat će ih sve toplo i mucavo. Poklonite joj mucave čarapice, mucave šlapice i/ili kapicu. Ako ste vrlo bliski možete joj darovati i novac da si nešto sama kupi - poklon bon u omiljenom dućanu je odličan poklon!

Vodenjak

Muški - ako si ne možete priuštiti najnoviji mobitel, laptop ili iPod, pokušajte s nečim egzotičnim. Figurica iz trećeg svijeta ili kamen s Mjeseca, na Internetu ima svega po povoljnim cijenama.

Žene - otkačene likuše koje ćete teško zadovoljiti. Njima je potrebno nešto što nitko nema. Snaći ćete se najnovijim Cd-om ili ako ste kreativni snimite jedan s izborom pjesama za koje znate da ih obožava.

Ribe

Muški - bit će presretni ako im poklonite osobnu majicu s tiskom na kojem je vezano nešto uz njega (najdraži lik, citat, datum ili slično). Ako ste više tehnički tip, poklonite im svjetlucavi privjesak.

Žene - vrlo romantična osoba kojoj će intimni poklon poput složenog albuma sa zajedničkim slikicama biti san snova. Ako nemate slika za album, poklonite joj njen kamen, nakit ili kozmetiku prema horoskopskom znaku. One to jako vole!

23.12.2019. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh