« Hi-tech
objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana
SJAJNO

HONOR ušao i u gaming nišu

HONOR se udružio s Gameloftom kako bi preklopnom pametnom telefonu omogućio izvanredno iskustvo gaminga

Asphalt? Wow...
Asphalt? Wow... (HONOR)
Više o

Honor

,

Gameloft

Globalni tehnološki brend HONOR predstavio je svoje partnerstvo s globalnim programerom igara Gameloft kako bi optimizirao iskustvo gaminga na posebnom izdanju preklopnog pametnog telefona PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR. Partnerstvo donosi novu verziju popularnog gaming naslova Asphalt 9: Legends, koji je po prvi put bolje prilagođen velikom zaslonu na preklopnim pametnim telefonima. HONOR Magic V2 serija predstavlja prve preklopne telefone na svijetu koji pokreću ovu igru pri 120 FPS s remasteriranom kvalitetom slike za igranje, pružajući neusporedivo iskustvo igranja za razliku od bilo čega dosad viđenog.

"HONOR se nastavlja etablirati kao ključni igrač u preklopnom ekosustavu kroz svoju kontinuiranu predanost razvoju i zadržavanju svoje konkurentske prednosti kroz otvorenost i suradnju. Naša najnovija suradnja s Gameloftom, s ciljem optimizacije iskustva igranja na PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR-u, dokaz je HONOR-ove predanosti u stvaranju najboljeg preklopnog korisničkog iskustva. Slijedeći suradnje koje unapređuju integraciju hardvera i softvera za preklopne uređaje, HONOR-ov cilj je stvoriti obostrano koristan ekosustav koji potrošačima pruža s najsuvremenijom tehnologijom", rekao je predsjednik HONOR-ove linije proizvoda Fei Fang.

Dosad su tanki i lagani dizajn za preklopne pametne telefone bili izazov, često su se žrtvovale tehnološke izvedbe i grafički kapacitet, pa je na tržištu i nedostajalo uređaja koji omogućuju naprednije iskustvo gaminga. Naša suradnja s HONOR-om kombinira našu stručnost u razvoju igara na mobilnim uređajima s HONOR-ovim iskustvom u besprijekornoj integraciji softvera i hardvera u preklopnim uređajima, kako bi se igračima diljem svijeta omogućilo nezaboravno iskustvo igranja igre Asphalt 9: Legends", naglasio je Henry Pan, potpredsjednik Globalnog poslovnog razvoja u Gameloftu.

HONOR se udružio s Gameloftom kako bi optimizirao iskustvo igranja na PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR. Tako je postao prva tvrtka na svijetu koja donosi 120 FPS Asphalt 9: Legends gameplay na preklopni pametni telefon. Uz 120 FPS, mobilni trkači mogu imati koristi od glatkije grafike koja ih uranja u najnovije sezone Dragon Race i Festive Sparks Asphalt 9: Legends, čineći driftanje u luksuznim automobilima pod polarnim svjetlom stvarnošću. 120 FPS omogućuje brže vrijeme reakcije za natjecateljske igrače koji žele izvoditi vratolomije, svladati brza trčanja i projuriti pored natjecatelja na virtualno rekreiranim ulicama različitih gradova diljem svijeta.

Rekonstrukcijom procesa renderiranja mobilnih igara, korištenjem tehnologije zamjene shadera, reimaginacijom fizičkih tekstura s tehnologijom rekonstrukcije rubova temeljenom na GPU-u i integracijom mogućnosti renderiranja grafike sklopivih uređaja s AI, HONOR i Gameloft pružaju novo iskustvo igre Asphalt 9: Legends i igračima pružaju vrlo vjerodostojne vizualne prikaze. Potpuno novo iskustvo igranja na velikom zaslonu još je jedan izvanredan napredak HONOR-a na njegovom putu ka stvaranju obostrano korisnog ekosustava, čime se čvrsto postavio na čelo integracije sklopivih uređaja u mainstream. Adaptacija igre Asphalt 9: Legends za PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR primjer je interdisciplinarne inovacije i primjer kako su otvorenost i suradnja doveli dvije tvrtke do predvodništva u području igrica na preklopnim pametnim telefonima.

Optimizirani Asphalt 9: Legends bit će dostupan na Google Playu za HONOR Magic V2 i PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR u veljači 2024. Svi korisnici HONOR Magic V2 serije uživat će u ovom nadograđenom iskustvu igranja na preklopnom telefonu po prvi put.

HONOR Magic V2 dostupan je u Hrvatskoj u crnoj boji s veganskom kožnom pozadinom po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.999 EUR. Iskoristiti možete i pogodnost posebnog perioda pretprodaje, gdje uz kupnju uređaja HONOR Magic V2 dobivate HONOR Pad X9 tablet i HONOR Watch 4 pametni sat. Promocija traje od 26.01. do 13.02.2024. ili do isteka zaliha.

Pratite nas za više detalja o HONOR događaju na sajmu MWC, 25. veljače 2024.

Za više informacija posjetite HONOR online na: https://www.hihonor.com/hr/

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska

14.02.2024. 08:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh