« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci
NOVOSTI

HONOR na Gamescomu predstavio novu gaming strategiju i GamePad

HONOR se pozicionirao kao predvodnik industrije mobilnih igara nudeći u svojim pametnim telefonima moćnu gaming tehnologiju, inovativnu opremu, planove za e-sportove i izuzetnu suradnju s programerima

GamePad donosi velika očekivanja
GamePad donosi velika očekivanja (Honor)
Više o

Honor

,

Gamescom 2019

,

GamePad

HONOR, vodeći brand pametnih telefona, službeno je na sajmu Gamescom 2019 u Kölnu objavio svoju novu gaming strategiju. S ciljem unapređenja mobilnog gaminga putem tehnologije, e-sportova i zajedničkog razvoja, HONOR se pozicionirao kao predvodnik industrije mobilnih igara nudeći u svojim pametnim telefonima moćnu gaming tehnologiju, inovativnu opremu, planove za e-sportove i izuzetnu suradnju s programerima.

Više od pametnog telefona, više od razvoja, više od gaminga

Kao brand za mlade i one koji se tako osjećaju, HONOR će svoju temeljnu gaming tehnologiju podići na novu razinu fokusirajući se na tri stupa: „Više od pametnog telefona, više od razvoja i više od gaminga".

Tjednima nakon što je HONOR 20 PRO postao dostupan za globalnu prodaju, predstavljen je vrlo moćan uređaj za gamere. S Kirin 980 SoC-om, AI-baterijom kapaciteta 4.000 mAh, 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu, uređaj je opisan kao „gaming powerhouse" koji se jednostavno i ugodno koristi pri igranju bilo koje zahtjevne igre.

HONOR 20 PRO također krasi GPU Turbo 3.0, tehnologija za optimizaciju igara koja povećava grafiku, obradu i energetsku učinkovitost više od 30 igara. Naslovi poput Arena Valor, PUBG i drugi na HONORU 20 PRO mogu se ugodno igrati sa 60 FPS. Sustav hlađenja pametnog telefona pomoću grafena podržava dugotrajan i ugodan doživljaj, čak i nakon više sati igre.

Više od gaminga: HONOR GamePad

HONOR smatra da gameri žele više od pametnog telefona kako bi održali svoje gaming navike. Početak prodaje HONOR GamePada u zapadnoj Europi predviđa se u drugoj polovici 2019. godine. Ovaj gamerski dodatak pružit će iskustvo fizičkog upravljanja u mobilnom gamingu. HONOR GamePad ima šest tipki, povezuje se s mobilnim uređajem preko Bluetootha i nudi dodatnu bateriju od 400mAh s USB-C konektorom kako bi se vrijeme igranja dodatno produžilo. HONOR GamePad kompatibilan je sa svim igrama na tržištu koje podržavaju Bluetooth kontrolu. Konfiguracija tipaka određuje se u postavkama igara.

Više od razvoja: HONOR mladima diljem svijeta donosi najbolju primjenu tehnologije za gaming. Tako je HONOR View20 primjer suradnje branda pametnih telefona s gaming studijima u razvoju sportskih igara s kontrolom pokreta, poput Fancy Skiinga i Fancy Dartsa, koristeći komponentu TOF 3-D kamere, koja također podržava USB-HDMI vezu za bolji doživljaj. Kako bi podržao programere u stvaranju novih igara, HONOR će surađivati ​​s odabranim gaming studijima, Indie i etabliranim, te će kroz API sučelje pružiti pristup razvoju gaminga s ovakvom tehnologijom.

Više od gaminga: Osim dodataka i poboljšane suradnje s programerima, HONOR će korisnicima pružiti još bolje iskustvo gaminga s unaprijed instaliranim igrama koje će maksimalno koristiti tehnologiju u nadolazećim pametnim telefonima. Mapa „Gaming Arena" pružit će vrhunski gaming doživljaj na Honorovim mobilnim uređajima.

Mogućnosti mobilnih e-sportova za igrače diljem svijeta

Budući da se 18% Honorovih korisnika izjasnilo gamerima, HONOR razmatra mogućnost ulaska u e-sports arenu partnerstvom s poznatim igračima i održavanjem natjecanja na međunarodnoj razini. Više informacija bit će dostupno u drugoj polovici 2019. godine.

23.08.2019. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh