« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
SAVJETI

HONOR Magic5 Lite besplatne ekskluzivne teme i značajke

Korisnici pametnih telefona HONOR Magic5 Lite mogu se istaknuti ekskluzivnim besplatnim temama i prikazima na zaključanom zaslonu

HONOR Magic5 Lite
HONOR Magic5 Lite (HONOR)
Više o

Honor Magic5 Lite

HONOR, vodeći globalni tehnološki brend, upravo je objavio uzbudljive vijesti za korisnike pametnog telefona HONOR Magic5 Lite koji personalizaciju svog uređaja žele podići na višu razinu. Uvođenjem ekskluzivnih besplatnih tema i značajki prikaza na zaključanom zaslonu (Always-On Display) korisnici svoje pametne telefone sada mogu učiniti doista svojima.

HONOR Magic5 Lite, najnoviji dodatak HONOR-ovoj seriji Magic, već se proslavio svojom snažnom baterijom od 5100 mAh koja može podržati do 3 dana umjerene upotrebe i do 2 dana intenzivne upotrebe (testirao DXOMARK). HONOR Magic5 Lite izvrstan je izbor za današnju generaciju koja je neprestano online i koja traži vrlo kvalitetan pametan telefon po pristupačnoj cijeni. Tanak dizajn, izniman zaslon i velika baterija čine ga savršenim uređajem za povezivanje s prijateljima i obitelji, gledanje filmova ili igranje igara u pokretu.

Ali to nije sve. HONOR svojim korisnicima ponosno nudi ekskluzivne besplatne teme i značajke prikaza na zaključanom zaslonu (Always-On Display) koje uključuju niz opcija za svačiji stil i osobnost - od blještavih i odvažnih do nenametljivih i elegantnih - a koje uključuju kreacije odabrane na HONOR Talents, međunarodnom natječaju u umjetničkom dizajnu. Korisnici mogu odabrati temu koja najbolje odražava njihovu individualnost i zaključanom zaslonu uređaja dodati svoj osobni pečat. Ovim novim značajkama korisnici se mogu bolje povezati sa svojim uređajem i učiniti ga doista svojim.

„Znamo da naši korisnici žele svoj uređaj učiniti jedinstvenim i da on odražava njihov osobni stil," rekao je Bruce Huang, generalni direktor za HONOR u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji. „Zato smo oduševljeni što možemo ponuditi ove ekskluzivne besplatne teme i značajke prikaza na zaključanom zaslonu. Želimo da naši korisnici osjete stvarnu povezanost sa svojim uređajem, a ove značajke će im u tome svakako pomoći."

Osim novih značajki, HONOR nudi i ograničene maskice za pametne telefone, posebno dizajnirane da nadopunjuju nove teme i značajke, čineći HONOR Magic5 Lite jedinstvenim. Ne propustite ovu priliku da svoj uređaj personalizirate i učinite ga doista svojim.

Za više informacija posjetite HONOR online na www.hihonor.com/hr

 

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska

07.03.2023. 15:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh