« Film
objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci
BOX OFFICE

Hollywood odahnuo: Noina arka nije potonula!

U prvom vikendu film je ostvario promet od 44 milijuna dolara, što za ovakav tip filma nije spektakularno, ali obećava povrat uloženog

Noah je solidno otvorio
Noah je solidno otvorio (Arhiva)
Više o

box office

,

Noah film

,

Darren Aronofsky

,

Russell Crowe

Od dva važna kino otvaranja ovoga vikenda jedan je prošao jako dobro, a kastastrofalno. Prvi je „Noa", starozavjetni spektakl Darrena Aronofskog koji je prošao kroz sve faze produkcijske strave i užasa, nezadovoljstva studijskih šefova, sumnji i prepravaka, te naravno medijske skepse pa sad nakon sasvim solidnog porinuća u Hollywoodu konačno mogu odahnuti.

U prvom vikendu film je ostvario promet od 44 milijuna dolara, što za ovakav tip filma nije spektakularno, ali obećava povrat uloženog.

Za razliku od Russella Crowea, tumača biblijskog junaka Noe, Arnold Schwarzenegger ima mnogo razloga za brigu, otkako se ostavio politike nikako ne uspijeva povratiti reputaciju superzvijezde pa tako s obzirom na poodmakle godine zasigurno i ne pamti kad je zadnji put neki njegov film otvorio sa svega 5 milja dolara, kao što je slučaj s akcijskim filmom „Sabotaža".

Vrijedi spomenuti i solidne performanse tinejdžerskog hita „Različita" koji se približava cifri od 100 milijuna dolara, baš kao i crtića „Mr. Peabody i Sherman", a kompletan izvještaj iz američkih kina možete pročitati na filmskom portalu Nemilosrdni gadovi.

http://nemilosrdnigadovi.com/usboxoffice30032014/

31.03.2014. 11:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh