« Film
objavljeno prije 13 godina
TKO ĆE DOČEKATI?

Hobit stiže u svjetska kina u prosincu 2012.

Među glumcima u filmu se ponovno pojavljuju veterani "Gospodara" Ian McKellen kao Gandalf, Cate Blanchet u ulozi Galadriel, Orlando Bloom kao Legolas...

Fotografija vijesti
Više o

Gospodar prstenova

,

Peter Jackson

,

Hobit film

Prvi od dva filma koje Peter Jackson snima po romanu J.R.R. Tolkiena "Hobit" u svjetske kinodvorane stiže 14. prosinca 2012., objavio je danas Hollywood Reporter, prenosi Hina.

Prvi od dva filma koji se snimaju na Novom Zelandu zvat će se "The Hobbit: An Unexpected Journey". Nastavak, koji u svjetska kina stiže 13. prosinca 2013., prikazivat će se pod naslovom "The Hobbit: There and Back Again".

Radnja filmova kronološki prethodi trilogiji "Gospodar prstenova", a u njezinu su središtu pustolovine Bilba Bagginsa, kojega će glumiti Matrin Freeman. U filmu će se kao ostarjeli Bilbo ponovno pojaviti i Ian Holm.

Među glumcima u filmu se ponovno pojavljuju veterani "Gospodara" Ian McKellen kao Gandalf, Cate Blanchet u ulozi Galadriel, Orlando Bloom kao Legolas, Christopher Lee kao Saruman, Hugo Weaving kao Elrond, Elijah Wood kao Frodo i Andy Serkis kao Gollum.

31.05.2011. 17:21:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    crozona.net
    31.05.2011. 19:32
    Imat ćemo bar na nešto pustiti mozak na pašu.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh