« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina
POJEDINOSTI NEPOZNATE

HNS podržava akciju USKOK-a i policije

Iz HNS-a nitko nije komentirao akciju u kojoj je uhićeno 20-ak osoba pod sumnjom da su namještali rezultate nogometnih utakmica na kladionicama

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Wikipedia)
Više o

USKOK

,

policija

,

Hrvatski nogometni savez

,

namještanje utakmica

Glasnogovornik nogometne reprezentacije Davor Gavran kazao je da takve informacije ne spadaju u "opis njegovog radnog mjesta" i da su za njih zaduženi čelnici HNS-a, a prije svih predsjednik Vlatko Marković i glavni tajnik Zorislav Srebrić koji se s pomoćnikom izbornika Slavena Bilića Aljošom Asanovićem nalaze na trodnevnom seminaru FIFA-e u Johannesburgu.

Po riječima Gavrana, o akciji USKOK-a i MUP-a doznao je danas iz medija, ali ne zna nikakve konkretne pojedinosti kao niti izbornik Bilić koji se priprema za put na Svjetsko prvenstvo gdje će s posebnom pozornošću pratiti utakmice grčke reprezentacije jer će nam oni biti suparnici u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2012.

Iz Južne Afrike Vlatko Marković je poručio da nema nikakvih informacija o akciji USKOK-a ali da mu je drago što je ona pokrenuta i da pozdravlja sve one mjere koje će rasvjetliti cijeli slučaj. (hina/metro-portal)

08.06.2010. 15:15:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh