« Svijet
objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci
NOVOSTI

HMD global ima novog product managera

Adam će biti odgovoran za vođenje sveobuhvatne strategije marketinga tvrtke HMD Global u čitavom portfelju Nokia pametnih telefona i mobitela

Adam Ferguson
Adam Ferguson (Arhiva)
Više o

HMD Global

,

Adama Fergusona

HMD Global, dom Nokia telefona, imenuje Adama Fergusona direktorom product marketinga. Kao dosadašnji direktor marketinga za tvrtku OnePlus u Europi, Adam donosi bogato iskustvo u FMCG sektoru. Također je bio na seniorskim marketing pozicijama u tvrtkama EE, Nestle i Unilever.

Adam će biti odgovoran za vođenje sveobuhvatne strategije marketinga tvrtke HMD Global u čitavom portfelju Nokia pametnih telefona i mobitela. Adamovo imenovanje slijedi odmah nakon imenovanja Stephena Taylora koji se pridružio kompaniji kao glavni direktor marketinga, jer HMD Global nastavlja s jačanjem svog voditeljskog tima nakon mnoštva najava novih proizvoda. Adam će biti izravno odgovoran Stephenu Tayloru s obzirom da obojica razvijaju dugoročnu strategiju rasta za cijeli portfelj Nokia telefona.

Adam Ferguson, direktor product marketinga u HMD Globalu kaže:

"Kao entuzijasta za mobilne uređaje, raduje me što sam se pridružio HMD Globalu, domu Nokia telefona. Nema puno uređaja koji privlače publiku i pobuđuju takvu lojalnost kao što to čine Nokia telefoni. Radujem se što ću sudjelovati u ovom naslijeđu i pomoći pružiti fanovima ono što očekuju - najbolje uređaje u kvalitetnom dizajnu i najnovijoj tehnologiji po pristupačnoj cijeni."

Stephen Taylor, direktor marketinga u HMD Global kaže:

"Radujem se što ću blisko surađivati s Adamom u njegovoj novoj ulozi i uvjeren sam da će tim puno toga naučiti iz njegovog iskustva. On je uistinu marketinški lider sa širokim iskustvom u FMCG sektoru, telekomunikacijama i potrošačkim tehnološkim poduzećima što će bez sumnje pomoći pokretanju naše marketinške strategije proizvoda u nove i uzbudljive smjerove."

Adam Ferguson pridružuje se tvrtki u uzbudljivom trenutku nakon što je nedavno najavljen prvi 5G Nokia pametni telefon - Nokia 8.3 5G. S najvećim brojem novih 5G radio mreža do sad, ovaj pametni telefon pruža zaista globalnu pokrivenost s bržim vezama, demonstrirajući posvećenost HMD Globala da svojim uređajima i u budućnosti zadovolji potrebe svojih kupaca širom svijeta.

5G je ograničena i možda nije podržana od strane vašeg pružatelja mrežne usluge. Stvarna brzina ovisi o mreži i ostalim korisnicima.

 

 

20.05.2020. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh