« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
TUŽITELJI NEMILOSRDNI

HIV-pozitivna pjevačica iz grupe No Angels optužena za seks bez zaštite

Moguće je da je jedan od muškaraca sada HIV-pozitivan upravo zbog odnosa s pjevačicom

HIV-pozitivna Nadja Benaissa (prva s lijeva) optužena je da je bar jednog muškarca zarazila opakim virusom
HIV-pozitivna Nadja Benaissa (prva s lijeva) optužena je da je bar jednog muškarca zarazila opakim virusom (Getty Images)
Više o

AIDS

,

HIV

,

nadja benaissa

,

no angels

Članica poznate popularne njemačke ženske pop skupine optužena je da je zarazila jednog muškarca virusom AIDS-a spolnim odnosom bez zaštite, rekli su tužitelji u petak.

Nadja Benaissa, 27-godišnja pjevačica u skupini No Angels, službeno je optužena za nanošenje teške tjelesne ozljede, rekao je tužitelj u gradu Darmstadtu. Benaissa je navodno imala spolni odnos bez zaštite s nekoliko partnera od 2004. do 2006. iako je znala da je zaražena HIV-om, virusom koji uzrokuje AIDS.

Moguće je da je jedan od muškaraca sada HIV-pozitivan upravo zbog odnosa s pjevačicom. Bennaisa je optužena i za četiri pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede. No Angels su najuspješnija njemačka ženska skupina. Skupina je osnovana je 2000. a u prve tri godine prodala je pet milijuna primjeraka svog albuma.

Benaissa je uhićena u travnju 2009. neposredno pred solo nastup u jednom frankfurtskom disko klubu i provela je deset dana u pritvoru jer je istražni sudac procijenio da postoji opasnost da ponovi djelo. Ako se proglasi krivom Benaissa bi mogla biti osuđena na šest mjeseci do deset godina u zatvoru. Pjevačica ima jednu kćer rođenu 1999. (hina/metro-portal)

12.02.2010. 15:25:38
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh