« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
SEDMO DIJETE?

Angelina i Brad posvajaju dijete s Haitija?

Brad Pitt i Angelina Jolie nedavno su službeno demantirali glasine o prekidu i javno na Super Bowlu pokazali da se još uvijek vole

Više o

Angelina Jolie

,

Brad Pitt

,

Haiti pomoć

,

djeca Haiti

UN-ova ambasadorica dobre volje, Angelina Jolie, vratila se s Haitija gdje je izrazila podršku teško stradalom stanovništvu i obećala pomoć za obnovu porušenog glavnog grada.

Na pitanje CNN-a bi li posvojila dijete s Haitija, šesterostruka majka je spremno odgovorila. "Moj dom je otvoren za djecu iz cijeloga svijeta. Mi smo upravo takva obitelj. Brad i ja pričamo o još jednom posvajanju."

Poznata glumica zajedno sa suprugom Bradom Pittom nakon potresa 12. siječnja darovala je milijun dolara organizaciji Liječnici bez granica i snažno se založila za dodatnu pomoć i obnovu Haitija.

"Stravično je što je katastrofa takvih razmjera pogodila ljude koji desetljećima žive u potpunom siromaštvu, izloženi nasilju i neredima", izjavila je Jolie.

Brad Pitt i Angelina Jolie nedavno su službeno demantirali glasine o prekidu. Sudski će se obračunati s medijima koji su pokrenuli cijelu priču o njihovom razlazu te najavljuju kako su i dalje sretni i zaljubljeni.

15.02.2010. 07:31:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh