« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
NAJAVE

His Clancyness u Klubu 3. veljače

Glazbu benda His Clancyness teško je definirati jer se radi o kombinaciji akustičnog i synth zvuka, koji publika i kritičari od njihovih početaka odlično prihvaćaju

Sjajan live nastup karakteristika je ovoga benda
Sjajan live nastup karakteristika je ovoga benda (Arhiva)
Više o

koncert

,

klub

,

His Clancyness

Kanadsko-talijanski bend His Clancyness stiže u zagrebački Klub 3. veljače ove godine. Bend inače djeluje u talijanskoj Bologni, a okupili su se 2009. godine. Prošloga ljeta objavili su prvi singl nakon tri godine stanke, a 14. listopada 2016. objavljen je i njihov drugi album "Isolation Culture" koji će hrvatskoj publici predstaviti upravo u Klubu.

Glazbu benda His Clancyness teško je definirati jer se radi o kombinaciji akustičnog i synth zvuka, koji publika i kritičari od njihovih početaka odlično prihvaćaju. Sam bend glazbu definira kao eksperimentalni pop-rock, a istaknuli su i kako su novi album pripremali pune dvije godine. Eksperimentiranje glazbom u te dvije godine dovelo je do zaista unikatnog albuma vrijednog pažnje.

Početkom jeseni prošle godine bend je krenuo na europsku turneju po Njemačkoj, Velikoj Britaniji i Francuskoj, a ove godine nakon talijanskog dijela turneje stižu u Hrvatsku. Prije dvije godine odradili su akustičnu turneju, a svakim novim koncertom dokazali su se kao odličan live bend čiji koncert svakako vrijedi poslušati.

His Clancyness su Jonathan Clancy (gitara/vokal), Jacopo Borazzo (bubnjevi), Giulia Mazza (synth) i Nico Pasquini (bas).

Ulaznice su u pretprodaji 20 kuna, dok će na dan koncerta biti 30 kuna.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb

Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb

Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

Printaonica kod Bijelog čarobnjaka, Ilica 76, Zagreb

Record Store, Tkalčićeva 34, Zagreb

www.entrio.hr

04.01.2017. 17:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh