« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
SEXYMOTHERFUCKERS

Himna o „Napolitankama“ na dalmatinski način

Bokanjarske kalete su se izvrsno uklopile u ovu priču oslikavajući život kakav je nekad bio dok je Zadar bio pod Italijom

Sexymotherfuckersi imaju novi spot
Sexymotherfuckersi imaju novi spot (Fabio Simičev)
Više o

Sexymotherfuckers

,

Napolitanke

Otkačeni i originalni zadarski bend Sexymotherfuckers, nešto više od godinu dana nakon izdavanja zadnjeg singla „Avion" koji se našao na njihovom posljednjem albumu 'Kifameno', napokon donose novi singl! 'Originalni dalmatinski hop-cup', kako sami nazivaju svoj glazbeni smjer, i ovog ljeta će biti prisutan u domaćim eterima i to u pjesmi „Napolitanke".

 Novu dozu humora ovih veselih 'morskih vukova' pokupite na sljedećem linku:

'"Napolitanka" govori o učestaloj pojavi starog keksa (uvijek napolitanki) koje su bile pozicionirane negdje u ormaru, vadile su se samo kad bi gosti došli u posjet ukućanima. Nakon nekoliko mjeseci napolitanka bi toliko ostarila i bila bi nejestiva da joj samo čaša mlijeka može podariti čaroliju i užitak okusa koji je imala kad je bila svježa netom izvađena iz kutije.' - opisuju novu pjesmu uvijek kreativni i duhoviti SMF-ovci.

 

Spot je sniman u malom pitoresknom mjestašcu Bokanjac koje sa nalazi na samom ulazu u Zadar. Bokanjarske kalete su se izvrsno uklopile u ovu priču oslikavajući život kakav je nekad bio dok je Zadar bio pod Italijom. Spot je snimio Leonardo Lisica Fox, ugledni Zadarski 'spotđija', filmaš i bivša desna ruka gos. Branka Lustiga. Asistent lighta i specijalnih efekata je Dragan Milčevski, također iz Studia Fox.

'U spotu smo se našli u ulogama baraba, rufiana, zadnje stoke pokvarene do srži. Filip je glumio dječaka Ivu Petrića, a naše dvije predivne Napolitanke su odglumile Tereza Vitali (mlada napolitanka) i Danijela Maričić (malo starija napolitanka). U spotu se pojavljuju i pas Pijetro i mačić Maca.' - opisuju svoje uloge i uloge gostiju u spotu članovi Sexymotherfuckersa.

Osnivači S.M.F.a, Ivo Petrić i Marin Mrva i ovog puta su nam početak ljeta začinili dalmatinskim štihom u kombinaciji s otočkim rockom uz, naravno neizostavni humor koji jednostavno dolazi u paketu s ovim bendom!

S.M.F. možete pratiti i na njihovom Facebooku.

05.07.2013. 07:04:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh