« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca
NAJAVE

High5 novim spotom najavljuju koncertnu promociju albuma u Tvornici kulture

Naziv drugog albuma je "Backstage Boys", a Visokih 5 najavljuju vrhunski koncert nakon što su na ovogodišnjem Drito iz Tvornice festivalu dokazali da su jedna od najboljih, ako ne i najbolja, regionalna hip hop skupina

High5 promoviraju novi album
High5 promoviraju novi album (Screenshot)
Više o

Tvornica kulture

,

novi spot

,

promocija albuma

,

High5

High5, petorka koju više ne treba predstavljati, izbacili su novu pjesmu "Kebile" kojom ujedno i najavljuju koncertnu promociju dugoočekivanog albuma 21. travnja u Tvornici kulture. Promocija njihovog prvog albuma iz 2015. je postavila nove standardne na sceni te su postigli ono što nitko još nije, vjerojatno još dugo i neće, a to je da su uspjeli rasprodati Tvornicu s albumom prvijencem.

Naziv drugog albuma je "Backstage Boys", a Visokih 5 najavljuju vrhunski koncert nakon što su na ovogodišnjem Drito iz Tvornice festivalu dokazali da su jedna od najboljih, ako ne i najbolja, regionalna hip hop skupina.

Novi spot rađen je u produkciji Red Eye View-a, režirao ga je Marko Dalić, njihov dugogodišnji prijatelj koji je već radio nekoliko spotova Kuku$u i Riđem za solo stvari.

"Ovu stvar smo odabrali jer smo željeli gurnuti van nešto što neće zvučati kao tipičan trap s kojim nas ljudi povezuju, jer na njoj repamo sva petorica i jer je pjesma bila prigodna za snimiti neki mračniji, bizarniji spot", kažu iz High5.

Ulaznice za zagrebački koncert možete u pretprodaji nabaviti po cijeni od 40 kuna, dok će na dan svirke upad biti 60 kuna.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

  • Dirty Old Shop, Tratinska 18

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • www.entrio.hr

Piše: Đurđica Sarjanović
12.02.2018. 11:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh