« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
NIJE LI DOSTA?

HDZ opet napravio dvije kolone u Vukovaru

Špijunsko-pandurska logika huškača iz HDZ-a prevršila je svaku mjeru, jer ponovno koristi Vukovar i branitelje za dolazak na vlast

Twitter je pun zgroženih reakcija
Twitter je pun zgroženih reakcija (Twitter)
Više o

Vukovar

,

Kolinda Grabar-Kitarović

,

Tomislav Karamarko

,

kolona sjećanja

,

Milijan Brkić Vaso

Tomislav Karamarko opet je pokazao svoje pravo lice - ustrojio je dvije kolone sjećanja u Vukovaru i, poznatom taktikom HDZ-a, pokušava zaraditi jeftine poličke bodove na grbači ratnih stradalnika i branitelja.

Naime, sramoteći državu za koju tvrdi da ju je stvarao (unatoč nedostatku dokaza o tome), diplomirani povjesničar čiji diplomski rad je nedostupan i njegov osobni kompilator Milijan Brkić "Vaso" opet su napravili cirkus tamo gdje je to najmanje primjereno -  u Vukovaru.

Vukovarom hodaju dvije kolone sjećanja, u jednoj wannabe predsjednica Kolinda, za koju nije jasno što ju goni na ovakve gluposti, Crni Marko, Vaso i njihovi trabanti, u drugoj ostatak svijeta.

Ipak, kolone su se nakon izlaska iz kruga bolnice spojile i tako osujetile Karamarkovu provokaciju.

Tko još nije prepoznao pandursko/udbašku logiku u toj koloni, trebao bi se umiti i oprati uši kad se ujutro probudi ... Twitter je pun negativnih reakcija, što ipak daje neku nadu da ljudi shvaćaju koliko su neki (HDZ, da ne bude zabune) spremi daleko ići kako bi se vratili na vlast.

18.11.2014. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh