« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
HARTERA

Hartera opravdala kultni status

Dva dana sjajne zabave garancija su da će i sljedeće godine biti dobro

Hartera
Hartera (Tuborg Green Beat)
Više o

TBF

,

Hartera

,

Arthur Longo

,

izravni prijenos Oscara

,

livestream prijenos Oscara

Zadnji je dan Hartera festivala  u šestoj godini bio jači no ikad, a izvođači na glavnoj Tuborgovoj pozornici su bez sumnje opravdali sva očekivanja. Sve je počelo s odličnom riječkom skupinom Quasarr koja je svojom svirkom zagrijala publiku za već dobro poznate TBF-ovce.

Beat fleetovci su u maniri prekaljenih profesionalaca svojim furioznim nastupom pošteno rasplesali publiku koja je energično pjevala sve refrene sa svojim splitskim ljubimcima.

Nakon TBF-a binu preuzimaju britanski Klaxonsi, ultra popularna skupina koja je imala za opravdati prošlogodišnji izostanak. Klaxonsi su, očekivano, priredili nezaboravnu svirku o kojoj će se još dugo pričati. Svi prisutni su se složili da je definitvno bilo vrijedno čekati britance koji su svojim nastupom doslovce raspametili brojne posjetitelje u velikoj Harterinoj hali.  

Klaxonse je na glavnoj Tuborgovu pozornici naslijedio njemački Moderat, projekt renomirane elektroničke skupine Modeselektor i Apparat, dovodeći prisutne do samih granica ekstaze s hitovima poput A new error i Rusty nails, upotpunjenim zavodljivim vizualnim performansom.

Euforiju su nastavili dva člana njemačke skupine Digitalism, koji su svojom mješavinom nu rave i electro hitova nemilosrdno držali prisutne budnim do ranih jutarnjih sati.

Cjelonoćna fešta na Tuborgovoj glavnoj pozornici  zasigurno je potvrdila status Hartera festivala te se može reći da Rijeka ima proizvod kojim se može pohvaliti cijela Hrvatska.   

13.06.2010. 11:27:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh