« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
NIKAD NE RECI NIKAD

Harry Potter ipak ide dalje?

J. K. Rowling je u intervjuu Oprah Winfrey izjavila kako bi možda ipak mogla nastaviti pisati o slavnom čarobnjaku

Harry Potter ipak ide dalje?
Harry Potter ipak ide dalje? (Wikipedia)
Više o

Harry Potter

,

J. K. Rowling

J. K. Rowling, britanska autorica serije knjiga o Harryju Potteru, izjavila je u petak da bi mogla eventualno oživjeti svojeg slavnog čarobnjaka u nekoliko novih nastavaka iako je službeno okončala to djelo.

"Sigurno bih mogla napisati osmi, deveti ili deseti nastavak", izjavila je J. K. Rowling u intervjuu Oprah Winfrey na američkoj tv postaji ABC. "Nikad ne reci nikad. Ne mislim da će se to dogoditi. Osjećam da je gotovo ali nikad se ne zna", dodala je.

"Kraj je bio užasan. Kao da vas trgaju. Iako sam znala da će se to dogoditi, svi znamo da su ljudi koje volimo smrtni, ne možete se na to pripremiti. Bila sam u šoku", ispričala je ona.

>> Tematski park Harryja Pottera neće razočarati prave obožavatelje

J. K. Rowling završila je pisanje Harryja Pottera sedmim nastavkom 2007. godine. Sedam nastavaka prodano je u više od 400 milijuna primjeraka u više od 200 zemalja. Filmovi snimljeni prema književnom predlošku zaradili su više od 5,3 milijardi dolara u svijetu.

Prema listi najbogatijih stanovnika Velike Britanije Sunday Timesa iz 2009. godine J. K.Rowling je zaradila 499 milijuna funti (573 millijuna eura). (hina/metro-portal)

02.10.2010. 11:04:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh