« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
PROBLEMI U PROMETU

HAK javlja o jakoj buri na Jadranskoj magistrali

Trajekti ipak plove po redu plovidbe, a problemi su najveći na Jadranskoj magistrali u blizini Karlobaga

Više o

HAK

,

Jadranska magistrala

Zbog jake bure na Jadranskoj magistrali (D 8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), izvijestio je jutros HAK.

Na ostalim se cestama vozi bez posebnih ograničenja, a povremeni zastoji mogući su na dionicama gdje su radovi te na turističkim cestama u Istri i duž jadranske obale.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod-istok).

Do 19. kolovoza u 18 sati zbog radova zatvorena je državna cesta D34 kroz grad Slatinu. Obilazak za osobna vozila je: Slatina(D2)-Nova Bukovica(ŽC4045)-Miljevci(ŽC4038)-Čađavica(D34), a za teretna: Slatina (D2)-Našice(D53)-Donji Miholjac (D34) i dalje prema Osijeku.

Na većini graničnih prijelaza zadržavanja nisu duža od 15 minuta. Teretni je promet pojačan na izlasku na GP-ima Bregana, Macelj i Rupa.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

26.07.2011. 08:32:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh