« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
STANJE U PROMETU

HAK: Jaka bura usporava promet

U prekidu je katamaranska linija iz Rijeke prema Pagu, bura ometa promet Jadranskom magistralom i autocestom A6

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Ivo Ravlić/Cropix)
Više o

stanje u prometu

,

HAK

Zbog jake bure Jadranskom magistralom (D 8) od Bakra do Senja i od Kalobaga do Svete Marije Magdalene zabrana je za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina), izvijestio je večeras u 18,30 sati Hrvatski auto-klub.

Dionicom autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od Delnica do Kikovice, u smjeru Rijeke, zabrana je za vozila teža od 3,5 tone, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp prikolicama.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostali moraju imati zimsku opremu u Gorskom kotaru na D 3 Zdihovo- Delnice i D 42 Stubica-Ogulinski Hreljin,te na lokalnim i županijskim cestama na području Delnica i Čabra, u Lici na D 42 Josipdol-Poljanak.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 1. ožujka zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova (produžen je rok završetka radova).

U prekidu je katamaranska linija iz Rijeke prema Pagu.

29.01.2011. 20:49:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh