« Nogomet
objavljeno prije 15 godina
NEMA VIŠE OPRAVDANJA

Hajduk u novoj sezoni očekuje trofeje

Predsjednik Peroš uz intenzivne pripreme za iduću sezonu, najavio je i dolazak novih igrača

(Mate Peroš i Hajdukovci na prozivci)
Više o

Hajduk

,

Mate Peroš

,

pripreme za sezonu

,

Ante Miše

Predsjednik Hajduka Mate Peroš danas je izjavio kako igračima želi da pripreme odrade što je moguće bolje da bi novu sezonu dočekali maksimalno motivirani jer se u idućoj sezoni od momčadi očekuju trofeji. 'Bili' su se uoči priprema za iduću sezonu danas okupili na prozivci na Poljudu gdje će obavljati bazične pripreme do utorka kada odlaze u slovensko Pohorje.

"Nas čeka Europska liga i novo prvenstvo. Nema puno vremena i treba se dobro pripremiti. Ove godine neće biti opravdanja za eventualni neuspjeh, kao što smo prošle sezone imali donekle opravdanje zbog preoblikovanja kluba i njegovog spašavanja od stečaja. Ulazimo u 100. godinu postojanja kluba i očekujemo trofeje", rekao je predsjednik Peroš.

Na današnjoj prozivci pojavila su se 32 igrača među kojima nije bilo desetak standardnih igrača, reprezentativaca Hrvatske i BiH, koji su, po riječima trenera Ante Miše, dobili zasluženi odmor. Na prozivci nije bilo Nikole Kalinića i Senijada Ibričića, ali oni će, kako je rekao predsjednik kluba Peroš, otputovati na pripreme momčadi na Pohorje.

Na Poljudu se danas pojavio i dosadašnji nogometaš Eintrachta iz Frankfurta Krešimir Ljubičić.

"Ljubičiću će ugovor s Eintrachtom isteći 1. srpnja. Nakon toga će biti slobodan igrač i dobit ćemo ga bez odštete, te će potpisati ugovor za Hajduk", objasnio je Peroš. Dodao je kako je Ljubičić za sada jedina prinova u Hajduku, ali je najavio kako ih se uskoro može očekivati još.

Izvor: Hina

15.06.2009. 14:20:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh