« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
U DRUŠTVU VELIKIH

Hajduk ima novog sponzora

Carlsberg u Hrvatskoj proizvodi pivo Pan, a član Uprave Hajduka Pavle Cicarelli objasnio je kako trenutačno na Hajdukovim dresovima neće biti natpisa sa reklamom za to pivo

Igrači Hajduka
Igrači Hajduka (Vladimir Dugančić/CROPIX)
Više o

Hajduk

,

Carlsberg

,

sponzorstvo

Čelnici pivarske tvrtke Carlsberg Croatia i splitskog Hajduka dogovorili su višegodišnju sponzorsku suradnju, ali vrijednost ugovora nije objavljena, rečeno je danas na konferenciji za novinare na Poljudu, a prenosi Hina.

Carlsberg u Hrvatskoj proizvodi pivo Pan, a član Uprave Hajduka Pavle Cicarelli objasnio je kako trenutačno na Hajdukovim dresovima neće biti natpisa sa reklamom za Pan pivo, nego će se ono moći prodavati na stadionu.

Na novinarsko pitanje kako se misli realizirati ovaj ugovor o sponzorskoj suradnji s obzirom da Zakon o sportu zabranjuje točenje alkohola na stadionima, Cicarelli je kazao kako je Hajduk još prošle godine dobio suglasnost od Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) da se pivo može prodavati na Poljudu.

Predsjednik Uprave Carlsberga za Hrvatsku Thomas Kure Jakobsen rekao je kako se Hajduk sada nalazi u probranom društvu velikih sportskih kolektiva koje sponzorira ta tvrtka, spomenuvši englesku nogometnu reprezentaciju i FC Liverpool.

"Carlsbergova dugoročna strategija ulaganja u kvalitetan nogomet poklopila se s konkretnim prijedlogom suradnje s kojim nam je Hajduk pristupio, a značaj ovog kluba kao jednog od hrvatskih simbola bio je presudan za odluku o početku suradnje, koja će obuhvatiti zajedničke aktivnosti kojima ćemo dodatno poboljšati atmosferu na tribinama, što će prepoznati svi koji cijene i vole nogomet", objasnio je Jakobsen.

13.07.2011. 17:36:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh