« Biznis
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
CITY POINT

H&M otvara dućan i u Varaždinu

H&M će biti najveći zakupac prostora nakon Konzuma, a slijedi Cineplexx kino

City Point napunit će poznati brandovi
Više o

Varaždin

,

shopping

,

shopping centar

,

H&M

,

hennes&mauritz

,

City Point

'Pregovori su završeni, a primitkom potpisanog ugovora iz Stockholma možemo i službeno predstaviti H&M kao zakupoprimca koji će predstaviti kompletan mix brandova u našem centru. Ova dopuna našeg širokog izbora zakupoprimaca savršena je za naš centar i izvanredna je potvrda naše pozicije kao visokokvalitetnog šoping centra Varaždina i šire regije', ističe Harald Peham, direktor Trgovačkog centra Varaždin, tvrtke investitora u šoping centar City Point koji bi do ožujak 2013. Trebala izgraditi Stipić grupa.

U prvom šoping centru u Varaždinu, bruto razvedene površine gotovo 50 tisuća kvadrata, iznajmljivat će se poslovni prostori ukupne površine 25.300 kvadrata. Izuzme li se Super Konzum koji će otvoriti hipermarket na 3.600 kvadrata, H&M bit će najveći zakupac, a zatim slijedi sa 1.800 kvadrata Cineplexx kino s pet dvorana i 900 sjedala.

Među ostalim zakupcima najavljeni su New Yorker, S.Oliver, Hervis, Technomax, BIPA i Humanic. Centar će raspolagati s oko 1.150 parkirnih mjesta, 450 vanjskih i 700 garažnih.

07.11.2011. 15:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh