« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
STANJE NA CESTAMA

Gužve na pravcima prema moru

Na cestama prema moru pojačan je promet, a granični prijelazi bilježe velik priljev turista

Ulaz na A1 u Lučkom
Ulaz na A1 u Lučkom (HAK)
Više o

A1

,

HAK

,

stanje na cestama

,

stanje u prometu

,

ograničenja

,

A3

Zbog kvara autobusa u tunelu Veliki Gložac na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Rijeke vozi se uz ograničenje brzine. Vozače molimo za oprez.

Pojačan je promet na autocestama A1 i A6 Rijeka-Zagreb u smjeru mora. Na naplati Lučko na ulaz na autocestu nema dužih čekanj. Vozače molimo da poštuju prometnu signalizaciju na dionicama na kojima su u tijeku radovi.

Dionica državne ceste D1 Knin-Gračac, zbog radova, zatvorena je za promet, od Očestova do Pađena. Obilazak je Knin-D59-Kistanje-ŽC6026-Obrovac-D27-Gračac i obratno, ili autocestom A1 (rok završetka radova je 1. srpnja).

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani.
Na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba. Obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod- istok.

Na Istarskom ipsilonu na čvoru Ivoli zatvoreni su izlazi u smjeru Rijeke i Pule. Obilazak je preko čvorova Cerovlje ili Rogovići. Na čvoru Vodnjan-sjever zatvoreni su izlazi u smjeru Kanfanara i Pule. Obilazak je izlaz u čvoru Vodnjan jug. Ulazi na Istarski Y u čvoru Vodnjan sjever su otvoreni.

Na zagrebačkoj obilaznici, zbog obnove nadvožnjaka Klara, između čvorova Buzin i Lučko brzina je ograničena na 40 km/h. Vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju u zoni novog čvora Jakuševac. Vozače molimo za strpljenje s obzirom da će promet biti prekidan na 15 minuta.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 t, bit će u subotu od 4 do 14 sati i u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Na autocestama i Ličkoj magistrali (D1) nema zabrane

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t, u utorak (21. lipnja) je od 15 do 23 sata, u četvrtak (23. lipnja) od 14 do 23 sata, u petak (24. lipnja) od 15 do 23 sata, u subotu (25. lipnja) od 4 do 14 sati i u nedjelju (26. lipnja) od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i na Ličkoj magistrali (D1).

18.06.2011. 08:22:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh