« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
IZVJEŠTAJ HAK-A

Gužve na cestama i graničnim prijelazima ne jenjavaju

Pojačan je promet na autocestama: A3 Bregana-Lipovac u smjeru Bregane i A2 Zagreb-Macelj u smjeru Macelja. Kolona vozila kod naplatnih postaja Ivanja Reka (A3) duga je oko 2 km

Fotografija vijesti
Više o

Hrvatska

,

HAK

,

stanje na cestama

,

autoput

Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Slavoniji, a vlažni u Gorskom kotaru i Istri, izvijestio je večeras u 18 sati Hrvatski auto-klub, javlja Hina.

Pojačan je promet na autocestama: A3 Bregana-Lipovac u smjeru Bregane i A2 Zagreb-Macelj u smjeru Macelja. Kolona vozila kod naplatnih postaja Ivanja Reka (A3) duga je oko 2 km.

Vozačima se savjetuje da na put ne kreću bez zimske opreme.

Do 23 sata, zabrana je prometa teretnim motornim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama.

Na državnoj cesti D1 zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka vozila do 40 tona voze preko pontonskog mosta (od 2. siječnja i nakon testiranja mosta), ostali autocestom A2 Zagreb- Macelj preko čvora Sveti Križ Žačretje.

Za sav promet zatvorene su državne ceste: D1 u Lučkom, D22 Novi Marof-Sudovec, D38 Ruševo-Đakovo, D59 Kapela-Dazlina i D523 Križišće-skretanje za Kraljevicu.

Pojačan je ulazak vozila na graničnim prijelazima Stara Gradiška, Jasenovac, Hrvatska Dubica, Hrvatska Kostajnica i Bajakovo (čekanja oko 2 sata), te Dvor i Maljevac (čekanja oko 1 sat).

Izlazak vozila je pojačan na graničnim prijelazima Pasjak, Macelj, Bregana i malogranični prijez Bregana (čekanja od 30 minuta do 2 sata).

Svi trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

08.01.2012. 19:04:38
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh