« Hrvatska
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
STANJE U PROMETU

Gust promet prema moru, pazite na mokre kolnike

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora, osobito na autocestama: A1 od Zagreba prema Splitu, pred ulaskom na autocestu u Lučkom nema dužih čekanja

Ljetne gužve su počele
Ljetne gužve su počele (HAK)
Više o

HAK

,

stanje u prometu

,

gužve

Promet na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva u smjeru mora vrlo je gust, a između čvorova Donja Zdenčina i Karlovac (od 16. do 36.km), vozi se usporeno, uz zastoje i u koloni u pokretu, javlja HAK te vozače mole da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 pred čvorom Posedarje (na 248.km) u smjeru Splita, vozi se jednim trakom, usporeno u koloni oko 4 km (od mosta Maslenica do čvora Posedarje).

Zbog pojačanog prometa prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je oko 4 km i dijelom se proteže na Istarski ipsilon (A9).

Pred Krčkim mostom kolona je u smjeru kopna oko 3 km. 

Opreznije treba voziti autocestom A3 Bregana-Lipovac između odmorišta Ježevo i čvora Ivanić Grad (na 59 .km), zbog opasnosti od naleta na divljač.

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i unutrašnjosti :

  • na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče,
  • na autocesti A2 Zagreb-Macelj,
  • na autocesti A4 Goričan-Zagreb,
  • na autocesti A6 Rijeka-Zagreb,
  • na autocesti A7 Rupa-Diračje pred naplatom Rupa u smjeru Rijeke kolona je oko 700 metara,
  • na Krčkom mostu,
  • duž Jadranske magistrale (DC8).

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunele Pod Vugleš i Javorova Kosa u smjeru Rijeke, vozi se jednim trakom, usporeno zbog vozila u kvaru.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona danas je do 14:00 sati, a u nedjelju, 01. srpnja, od 12,00 do 23,00 sata.

30.06.2018. 09:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh