« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
DANAS ZAGREB

Gunsi jučer rasturili beogradsku Arenu

Do velikog zagrebačkog rock spektakla broje se sati, a iz Beograda stižu obećavajuće vijesti

GNR
GNR (You Tube)
Više o

Zagreb

,

Beograd

,

Guns N’ Roses

,

Arena

,

koncert

,

turneja

Jučerašnji nastup Guns n'Rosesa  u Beogradu pokazao je da su dečki u naponu snage i da nas danas u Zagrebu očekuje vatreni rock show u maniri gospodina Rosea. Kašnjenje od pola sata, koje su u beogradskoj su Areni svi tolerirali, u potpunosti se zaboravilo kada se bend pojavio na pozornici, a kada su zasvirali svoje najveće hitove, atmosfera je bila na vrhuncu. (www.blic.rs)

Dakle, danas je jedina moguća destinacija: Arena i Guns n' Roses koncert  - za sve koji ne znaju što bi na početku vikenda, a i za one koji to odavno znaju ulaz se otvara u 19h, a za odlično zagrijavanje pobrinuti će se mladi osječki bend Wasted Generation koji su na pozornici u 21h. Nakon njih odlični Danko Jones nastupaju u 22h, a Guns n'Roses sa svirkom počinju u 23 sata.

Ulaznice za ovaj poseban rock doživljaj mogu se kupiti po cijeni od 299 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima (Internet prodaja je obustavljena), ali samo za parter i gornje tribine jer su fanovi na vrijeme razgrabili fan pit, te lože i donje tribine.

Blagajna Arene radi od 9-23h pa se ulaznice mogu kupiti prije početka koncerta.

Ovim putem organizatori mole sve posjetitelje koncerta da ne donose fotoaparate i kamere jer će im isti biti trajno oduzeti na ulazu. Mobiteli su, naravno, dopušteni. Preporučuju svim posjetiteljima da na koncert dođu na vrijeme kako bi se izbjegle nepotrebne gužve, zbog posebnog pregleda posjetitelja, a upravo radi fotoaparata i kamera.

Ovo nije posebna restrikcija već standardna zabrana koja je istaknuta na poleđini svake ulaznice te organizator ne snosi nikakve troškove ukoliko dođe do oduzimanja nedozvoljenih predmeta.

24.09.2010. 12:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh