« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
NAJAVE

Grupa Silente predstavlja novi singl i uskoro kreće na božićnu turneju

Dubrovačka glazbena atrakcija, grupa Silente u mjesecu darivanja daruje najveći poklon svojim obožavateljima – novi singl i božićnu turneju u sklopu koje će nastupiti u svim većim gradovima na Jadranu

Silente na turneji
Silente na turneji (Arhiva)
Više o

novi singl

,

turneja

,

Silente

Za njih kažu da su debitantsko čudo iz Dubrovnika, a prije par dana su izdali čudesan novi singl prigodnog naziva 'Čudna ili čudesna' koji će biti predstavljen i na 62. izdanju Zagrebačkog festivala.

Mladi Dubrovčani ovogodišnji su dobitnici Porina za novog izvođača godine te nakon zapaženog uspjeha singla 'Terca na tišinu' i albuma 'Lovac na čudesa' te niza uspješnih koncerata, nastavljaju oduševljavati svoje fanove. Prije par dana izdali su novi singl 'Čudna ili čudesna' koji je već pobudio veliki interes, a uskoro najavljuju i videospot za pjesmu.

Silente se trenutno nalazi u studiju gdje marljivo rade na svom novom albumu pod producentskom palicom Nikše Bratoša, a pripremaju i novi videospot za gore spomenuti singl.

Ipak, najvažnija vijest za njihove obožavatelje zasigurno je da uskoro kreću na veliku božićnu turneju u sklopu koje će nastupiti u svim većim gradovima na Jadranu.

Silente će turneju započeti u Šibeniku na sam Badnjak, 24. prosinca u prostoru bivšeg hotela Krka, a već dan kasnije nastupit će za Božić u Rijeci, u velikoj Stereo dvorani. Odmah potom Silente stiže u Zadar gdje će svoje obožavatelje razveseliti u Q-baru. Nakon Zadra, božićni Silente seli se u Split gdje ih fanovi već sada s nestrpljenjem očekuju te na kraju dolaze u Rovinj, gdje će nastupiti u sklopu Rovinj Music Festivala. Veliko finale, kraj turneje i vrlo uspješne godine ovi će talentirani mladi glazbenici obilježiti velikim koncertom na dočeku Nove godine u svom rodnom gradu, Dubrovniku.

Dok s nestrpljenjem čekamo koncerte, predstavljamo Vam novi singl grupe Silente 'Čudna ili čudesna':

09.12.2014. 15:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh