« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Grinch Sanader gubi na Facebooku

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Neznani junak)
Više o

kako je Ivo ukrao Božić

,

Sanader Grinch

,

Facebook Sanader

,

Facebook protiv Sanadera

Facebook, kao i svaka socijalna mreža, ima dovoljan broj grupa koje su protiv nečega. Tako premijer Sanader ima tridesetak grupa koje ga ne vole, iz raznih razloga, neke pristojne, neke manje pristojne.

No, Face revolucija koja se odvija ovih dana postala je ozbiljna. U samo pet dana grupa Kako je Ivo ukrao Božić prikupila je 50.000 članova, što je respektabilna i zastrašujuća brojka, kad se uzme u obzir stvaran broj hrvatskih surfera. Sanaderova je izjava o stezanju remena predmet sprdnje kako domaćih tako, nažalost, i stranih medija, a internauti su je shvatili ozbiljno i reagiraju prilično bijesno.

Kad se zna da i dalje nitko nije vidio famozne račune za premijerovu kolekciju (pre)skupih satova, za sobe u hotelu u Veroni na otvaranju operne sezone u društvu s Žužulom i ljudima iz Barra koji je nakon toga kupio Plivu, ovakva reakcija je više nego jasna.

Grupa za podršku premijeru otvorena od strane vladinih admina prošla je kao bosa po trnju, jer je broj odbijenih zahtjeva za uključenje višestruko veći od dvjestotinjak članova koje su uspjeli nagovoriti.

Nejasno mumljanje čete vladinih PR-ovaca samo je pogoršalo stvar, a Sanadera (ponovno) nema nigdje. Po starom dobrom običaju, premijer je nestao čim se zakuhalo, i sigurno ga nećemo vidjeti još par dana dok ne nađe novog žrtvenog jarca. Do sad su njegove propuste plaćali Žužul, Rončević, Ana Lovrin i ostale sitne ribice, no fejseri su bacili opaku mrežu koja bi mogla uhvatiti i veće tune.

Hoće li Grinch napokon platiti jedan račun iz svog džepa ili će i ovaj put proći "lišo", vidjet ćemo u par narednih dana, a da neće mirno spavati u noći s 4. na 5. prosinca, za kada je najavljen prosvjed fejsera u svim većim gradovima Lijepe naše, to je sigurno.(metro-portal)

Pokušaj vađenja vladinih PR-ovaca pročitajte ovdje.

19.11.2008. 10:53:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh