« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
GRIČEVANJE 2014

Gričevanje počinje 20. svibnja!

Elektronski program Strujanje - Čarobnjakova grička šuma otvorit će sutra Gričevanje na platou Gradec u 18 sati

Gričevanje počinje sutra
Gričevanje počinje sutra (Gričevanje)
Više o

Jinx

,

otvaranje

,

Gričevanje 2014

Za otvaranje je zadužen Whateverest, program koji je na zagrebačkoj klupskoj sceni debitirao ove godine. Poznati po whatever goes mantri, resident DJ-i Anto i Independent pripremaju setove opremljene bass heavy bangerima, od hip hopa i trapa do housea i footworka. Provjerite i sami zašto se s Whateverest tuluma ne odlazi prije fajrunta. A fajrunt će biti tek u klubu Kino Grič, kamo se s Gradeca spuštamo na after party.

20 godina Jinxa (Tuškanac)

Rođendanski koncert grupe Jinx na platou Tuškanac jedan je od najvažnijih koncerata njihove karijere. Svaki korak oko pripreme, od proba do backstagea na Tuškancu, za prvi rockumentarac o Jinxima koji se ovih dana snima, zabilježit će ekipa redatelja Radislava Jovanova Gonza.

Jinxi su za koncert koji će trajati preko 2 sata pripremili posebnu set listu pjesama sa svih svojih albuma. Uz trenutnu postavu benda u sastavu Yaya, Coki, Mr.Goody, Berko, Pavlica, Cvanci, Kova i Miron pozornicom će prošetati i više od desetak gostiju, glazbenika koji su tijekom godina bili članovi Jinxa. 

Koncert će početi u 20.50, a Jinxi će izjave za medije davati u 20.20 sati

Ožujsko pivo, kao pokrovitelj svih kvalitetnih urbanih glazbenih događanja, pridružilo se trećem izdanju Gričevanja u ulozi glavnog partnera. Kao nezaobilazni pratitelj vrhunskih sportskih događanja i sinonim za druženje uz dobru glazbu, Ožujsko pivo ponosno je što će osvježavati sve posjetitelje i na ovom glazbenom festivalu.

Svi koncerti na Gričevanju, kao i ulaz u klub Kino Grič, su besplatni.

A osim toga, između 17 i 22 sata, besplatna je i vožnja najkraćom žičanom željeznicom na svijetu, zagrebačkom Uspinjačom.
19.05.2014. 14:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh