« Život
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
EH, DA ...

Greške koje u braku treba izbjegavati

Brak počinje vjenčanjem, a kako bi postao i ostao dobar nužno je svakodnevno raditi na tome jer će inače magija nestati

Bračne svađe nisu rijetkost
Bračne svađe nisu rijetkost (Arhiva)
Više o

brak

,

problemi

,

greške

Brak se gradi svakodnevnim radom na međusobnom odnosu, a neke od navika koje stvaramo s partnerom prilično su loše i bilo bi ih se dobro riješiti zavijek, kako bi vaš brak opstao na obostrano zadovoljstvo.

Nemojte uzimati jedno drugo zdravo za gotovo, očekujući da se uvijek ponašate na isti način, što vam onemogućava mogućnost promjene na bolje. Rješenje - komunikacija, što češća i što kvalitetnija.

Nedostatak seksa vrlo se lako pretvori u rutinu gdje i jedan i drugi više nemate neku izraženu želju, a odnose imate na važnije datume. Uvijek je dobro prvi napraviti neki iskorak, promijeniti pristup i vratiti onu iskru koja vas je davno spojila.

Novac se često može ispriječiti između partnera, zbog njega se lako gubi povjerenje, a kad jedno od drugoga počnete skrivati potrošeno ili ušteđeno, to je prvi znak da nešto gadno smrdi u vašoj vezi. Račune na stol i planirajte zajedno.

Potpora partneru mora postojati, ne u svakom slučaju i ne bezuvjetna, ali shvatite da niti jedan ozbiljniji korak u karijeri ne možete i nećete napraviti bez partnera. Podmetnite leđa kad je potrebno, pa će i partner to napraviti za vas.

Žaliti se na supruga prijateljicama znači da ga više ne poštujete, iako smatrate da je to potpuno normalno. Nije. Intimne se stvari ne dijele ni sa kim, a prijateljicama se informacije pažljivo doziraju.

Kad počne međusobno upiranje prstom, romantika ode u prošlost a svađe postanu svakodnevica, prisjetite se gornjih savjeta i krenite ispočetka, nikad nije kasno.

17.04.2014. 20:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh