« Ekosfera
objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca
ODLIČNO

Green Sail pokrenuo internetske tečajeve

Tečaj pod nazivom Introduction to Marine Sustainability potpuno je besplatan, kratkog trajanja i dostupan je na engleskom jeziku

Green Sail
Green Sail (Arhiva)
Više o

Green Sail

,

obrazovni tečaj

Green Sail, neprofitna organizacija koja je usmjerena na održivi razvoj turizma, upravo pokrenula svoj prvi, internetski obrazovni tečaj.

Tečaj pod nazivom Introduction to Marine Sustainability potpuno je besplatan, kratkog trajanja i dostupan je na engleskom jeziku.

Kao rezultat pandemije, Green Sail organizacija bila je prisiljena privremeno zaustaviti obuku i obrazovanje na terenu te iznaći rješenje u obliku internetskog tečaja, posebno dizajniranog da zamijeni obuku na licu mjesta i pruži uvid u odgovoran pristup turizmu i morskom okolišu presudnom za održivu budućnost. 

putnici postaju svjesniji svog utjecaja na okoliš, tako bi to trebali činiti i pružatelji turističkih usluga kako bi obnovili turizam na održiv i učinkovit način..

Tečaj traje nešto više od jednog sata i ispituje neraskidivi odnos između ljudi, mora i oceana, identificira čimbenike koji utječu na klimatske promjene i njihove posljedice, podiže svijest o problemu morskog otpada i drugih prijetnji onečišćenja te naglašava važnost odabira održivog turizma u današnjem svijetu.

02.12.2020. 12:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh