« Kultura
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
NAJAVE

Graffiti na Gradele pripremaju cjelodnevno druženje u predvorju SC-a

Jedan od ciljeva ove izložbe je pokazati u koliko se heterogenu i široku platformu razvio festival Graffiti Na Gradele

Dođite na druženje
Dođite na druženje (GNG)
Više o

Studentski centar

,

Graffiti na Gradele

Novu godinu bolski Graffiti na Gradele započinju radno! U Studentskom centru 14. siječnja pripremaju pravo malo druženje ljetnih razmjera, ovoga puta pod krovom i u četiri zida. Ne boji se GNG hladnoće, ali u ljetni đir puno je lakše ući sa što manje kila odjeće na sebi.

U predvorju kina SC od 18 sati očekuje vas izložba radova GNG prijatelja i umjetnika - moći ćete razgledati što su nam to sve nacrtali Lunar, Lonac, Chez 186, Sarme, Modul Osam, Hana, Mane Mei, Vuk Z. Oreb aka Rad Recorder, Casino i Royal iz HAHA kolektiva, Glitchboy2000, Borut Planinc i Pleh. Izložbu postavlja Antonija Bačić (supernia).

Jedan od ciljeva ove izložbe je pokazati u koliko se heterogenu i široku platformu razvio festival Graffiti Na Gradele, odnosno kako se graffiti i street art scena konstruktivno i kvalitetno može graditi kroz niz različitih medija i perspektiva. Na jednom mjestu okupit će se cijeli niz domaćih umjetnika, od veterana street art i graffiti scene do onih najmađih, koji svojim vizijama u radu donose novu perspektivu iz koje gledamo na tu istu scenu i njen smjer razvoja.

Osim vrhunskih radova domaćih umjetnika u sklopu jednodnevnog događanja organiziran je i mali skate session, kao i party do ranog jutra uz DJ-e Olivera (Bassinga, Krankšvester), Zemba (BLAW:BLAW) i Kunu (Kiosk skateshop crew).

U sklopu cjelodnevnog eventa posjetitelji će moći kupiti Graffiti na Gradele merchandise - majice, torbe, rizle...

Ulaz na cjelokupno događanje je besplatan, a za više informacija pratite službeni Facebook event.

10.01.2017. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh