« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
NOVE CIJENE

Gorivo poskupilo nakon osam tjedana pada

Na sreću vozača, poskupljenje goriva je vrlo malo, tek par lipa po litri, tako da i dalje možemo uživati u blagodatima jeftinijeg goriva

Neznatna korekcija cijena na gore
Neznatna korekcija cijena na gore (FreeDigitalPhotos)
Više o

gorivo

,

cijene goriva

,

nove cijene goriva

,

eurodizel BS

,

eurosuper BS 95

Cijene naftnih derivata su porasle! Prema informacijama portala cijenegoriva.info litra Eurosupera 95 u utorak je porasla za 4 lipe i sada stoji 8,84 kuna na Ininim benzinskim postajama, dok je Croduxovim za još 3 lipe skuplja. Ostali još nisu korigirali cijene, to će učiniti tijekom dana i sutra.

Vozači koji koriste eurodizel također nemaju razloga za veselje s obzirom na to da je litra tog goriva poskupila za 2 lipe. Na Ininim postajama stoji 8,49 kuna.

Razlog ovog kozmetičkog poskupljenja, objašnjavaju nam iz naftnih kompanija, isključivo je matematičke prirode i posljedica je prošlotjednih neradnih dana zbog blagdana. No, kako sada stvari stoje, pojašnjavaju nam, već idućega tjedna cijene bi opet mogle padati.

Ipak, vozači koji koriste autoplin ostat će ugodno iznenađeni. Naime, litra autoplina pojeftinila je za 8 lipa i sada na Ininim postajama stoji 4,18 kuna. No, prema informacijama portala cijenegoriva.info na nekim postajama, poput Adria Oila i PCZ-a (Plinski centar Zagreb) litra autoplina je ispod 4 kune. Adria Oil ga prodaje za 3,98 kuna a PCZ za čak 377 kuna. Cijena loživog ulja porasla je za 1 lipu na 4,79 kuna.

30.12.2014. 10:11:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh