« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
ipak se nije riješio ovisnosti?

Goran Bare uhićen zbog kokaina i normabela

Iako je više puta u javnosti ponovio da više nije ovisan o opojnim sredstvima Bare ponovno uhvaćen u posjedovanju.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (arhiva)
Više o

Goran Bare

,

kokain

,

Majke

,

posjedovanje droga

,

uhićen Goran Bare

Pjevač vinkovačke rock grupe "Majke" Goran Bare uhićen je jučer poslijepodne u zagrebačkom naselju Zapruđu zbog posjedovanja pola grama kokaina i deset tableta normabela.

Policajci u civilu legitimirali su poznatog hrvatskog rokera oko 17,40 sati u Balokovićevoj ulici i kod njega pronašli pola grama kokaina i deset tableta.

Bare je priveden u postaju, gdje je proveo noć, a danas bi trebao biti priveden prekršajnom sucu. Čeka ga i kriminalistička obrada.

Mediji javljaju da je zbog Bareova uhićenja odgođen za sinoć zakazan humanitarni koncert "Majki" na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Organizator koncerta, čiji prihod je trebao biti namijenjen za obuku pasa koji se koriste pri razminiranju, Zvonko Jurić izjavio je da je Bare uhićen u velikoj policijskoj akciji koju je provela policija diljem države te da su neuspješno molili policiju da pusti Barea kako bi ipak održao koncert.

Kontroverzni pjevač javno je u nekoliko navrata priznao da je dugi niz godina bio ovisnik o teškim drogama i alkoholu, no u posljednje vrijeme je tvrdio da se ostavio svih droga.

Izvor: Hina

30.07.2009. 12:48:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh